ОС Магістр «Технологія зберігання, консервування та переробки м’яса»
Навчальні дисципліни |
Галузь знань та спеціальність, для якої читається дисципліна |
Робоча програма з дисципліни |
|
1. |
Сучасні методи досліджень галузі |
G «Інженерія, виробництво та будівництво», спеціальність G13 «Харчові технології» |
|
2. |
Актуальні проблеми галузі |
G «Інженерія, виробництво та будівництво», спеціальність G13 «Харчові технології» |
|
3. |
Технологія консервування і зберігання м'яса |
G «Інженерія, виробництво та будівництво», спеціальність G13 «Харчові технології» |
|
5. |
Біологічно активні речовини з тваринницької сировини |
18 «Виробництво та технології», 181 «Харчові технології» |
|
6. |
Технологія кормів для домашніх тварин |
18 «Виробництво та технології», 181 «Харчові технології» |
|
7. |
Винахідництво та патентно-ліцензійна робота |
18 «Виробництво та технології», 181 «Харчові технології» |