Навчально-методичне забезпечення дисциплін 2025-2026 н.р.
| 
 ОС «Бакалавр»   спеціальність J3 «Туризм та рекреація» ОП «Туризм» 
 | 
|||
| 
 Обов’язкові   компоненти ОПП 
 | 
|||
| 
 ОК 
 | 
 Дисципліна 
 | 
 Робоча програма 
 | 
 ЕНК 
 | 
| 
 ОК1 
 | 
 Макро- і мікроекономіка 
 | 
 | 
|
| 
 ОК 2 
 | 
 Інформаційні системи і технології 
 | 
 | 
|
| 
 ОК 3 
 | 
 Антикорупція і доброчесність 
 | 
 | 
   | 
| 
  ОК 4 
 | 
 Іноземна мова за професійним спрямуванням 
 | 
||
| 
 ОК 5 
 | 
 Теоретична підготовка базової загальної військової підготовки 
 | 
 | 
![]()  | 
| 
 ОК 6 
 | 
 Історія української державності 
 | 
 | 
|
| 
 ОК 7 
 | 
 Екологія 
 | 
 | 
|
| 
 ОК 8 
 | 
 Фізичне виховання 
 | 
 | 
![]()  | 
| 
 ОК 9 
 | 
 Безпека життєдіяльності та охорона праці 
 | 
 | 
|
| 
  ОК 10 
 | 
 Вступ до фаху 
 | 
![]()  | 
|
| 
  ОК 11 
 | 
 Правове регулювання туризму 
 | 
 | 
|
| 
  ОК 12 
 | 
 Туристичні ресурси України 
 | 
 | 
|
| 
 ОК 13 
 | 
 Організація туризму 
 | 
||
| 
 ОК 14 
 | 
 Активний туризм 
 | 
||
| 
  ОК 15 
 | 
 Етика бізнесу 
 | 
 | 
|
| 
  ОК 16 
 | 
 Статистика туризму 
 | 
 | 
|
| 
  ОК 17 
 | 
 Туристичне країнознавство 
 | 
 | 
|
| 
  ОК 18 
 | 
 Готельна справа 
 | 
 | 
|
| 
  ОК 19 
 | 
 Ресторанна справа 
 | 
 | 
|
| 
  ОК 20 
 | 
 Економіка туризму 
 | 
 | 
|
| 
  ОК 21 
 | 
 Туристичне краєзнавство 
 | 
 | 
|
| 
  ОК 22 
 | 
 Облік і контроль туристичної діяльності 
 | 
 | 
|
| 
  ОК 23 
 | 
 Інформаційні системи і технології в туризмі 
 | 
 | 
|
| 
  ОК 24 
 | 
 Організація екскурсійної діяльності 
 | 
 | 
|
| 
  ОК 25 
 | 
 Маркетинг у туризмі 
 | 
 | 
|
| 
  ОК 26 
 | 
 Менеджмент туризму 
 | 
||
| 
  ОК 27 
 | 
 Рекреологія і курортна справа 
 | 
 | 
|
| 
  ОК 28 
 | 
 Сільський зелений туризм 
 | 
 | 
|
| 
  ОК 29 
 | 
 Міжнародний туризм 
 | 
 | 
|
| 
  ОК 30 
 | 
 Безпека та страхування у туристичній   діяльності 
 | 
 | 
   | 
| 
  ОК 31 
 | 
 Аналіз діяльності підприємств туризму 
 | 
 | 
|
| 
  ОК 32 
 | 
 Стартап-менеджмент у туризмі 
 | 
 | 
|
| 
  ОК 33 
 | 
 Інклюзія в індустрії гостинності 
 | 
 | 
|
| 
 Вибіркові   компоненти ОПП 
 | 
|||
| 
 ВК 1 
 | 
 Організація анімаційної діяльності 
 | 
||
| 
 ВК 2 
 | 
 Організація дозвілля 
 | 
 | 
|
| 
 ВК 3 
 | 
 Друга іноземна мова (німецька) 
 | 
 | 
   | 
| 
 ВК 4 
 | 
 Друга іноземна мова (французька, іспанська) 
 | 
 | 
   | 
| 
 ВК 5 
 | 
 Туристично-рекреаційні комплекси світу 
 | 
 | 
|
| 
 ВК 6 
 | 
 Комунікативний менеджмент 
 | 
||
| 
 ВК 7 
 | 
 Риторика та психологія спілкування 
 | 
 | 
|
| 
 ВК 8 
 | 
 Спеціалізований туризм 
 | 
 | 
|
| 
 ВК 9 
 | 
 Екологічний туризм 
 | 
 | 
![]()  | 
| 
 ВК 10 
 | 
 Стандартизація і сертифікація в туризмі 
 | 
 | 
|
| 
 ВК 11 
 | 
 Барна справа та організація роботи сомельє 
 | 
 | 
|
| 
 ВК 12 
 | 
 Гастрономічний туризм 
 | 
 | 
|
| 
 ВК 13 
 | 
 Міжнародний ринок готельних послуг 
 | 
 | 
|
| 
 ВК 14 
 | 
 Логістика в туризмі 
 | 
 | 
|
| 
 ВК 15 
 | 
 Договірне і трудове право 
 | 
 | 
![]()  | 
| 
 ВК 16 
 | 
 Івент-менеджмент у туризмі 
 | 
 | 
![]()  | 
| 
 | 
 | 
 | 
 | 
| 
 Робоча програма   навчальної практики для студентів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти   за спеціальністю J3 «Туризм та   рекреація» освітньо-професійної програми «Туризм» 
 | 
|||
| 
 Робоча програма   виробничої практики для студентів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти   за спеціальністю J3 «Туризм та рекреація» освітньо-професійної програми   «Туризм» 
 | 
|||
| 
 Методичні   рекомендації до виконання бакалаврської кваліфікаційної роботи підготовки   фахівців першого (бакалаврського) рівня вищої освіти галузі знань 24 «Сфера обслуговування» спеціальності 242   «Туризм і рекреація» освітньо-професійної програми «Туризм» 
 | 
|||
| 
 Тематика   випускних бакалаврських кваліфікаційних робіт для здобувачів галузі   знань 24 «Сфера обслуговування»   спеціальності 242 «Туризм і рекреація» освітньо-професійної програми «Туризм»    
 | 
|||
| 
 Програма   атестаційного екзамену за фахом для здобувачів вищої освіти першого   (бакалаврського) рівня вищої освіти галузі знань 24 «Сфера обслуговування» спеціальності 242   «Туризм і рекреація» освітньо-професійної програми «Туризм» 
 | 
|||
| 
 Методичні   рекомендації до виконання курсової роботи з дисципліни «Менеджмент туризму»   для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 242   «Туризм і рекреація» освітньо-професійної програми «Туризм» 
 | 
|||
| 
 | 
|||
| 
 | 
|||
| 
 | 
|||
