Студенти відвідали захід, який був присвячений обговоренню книги «Степан Бандера: …коли один скаже: Слава Україні!»

28 травня 2015, 19:46

      В межах розширення кругозору студентської еліти, за ініціативи кафедри філософії, а саме С.В.Сторожук та І.С. Матвієнко студентами факультету Аграрного менеджменту та Агробіологічного факультету було відвідано захід, який був присвячений обговоренню книги «Степан Бандера: …коли один скаже: Слава Україні!».
Микола Посівнич — кандидат історичних наук, науковий працівник відділу новітньої історії Інституту українознавства НАН України та президент фонду «Літопис УПА». Досліджує націоналістичний рух, вивчає діяльність Степана Бандери, Романа Шухевича та інших видатних діячів. Автор 6 монографій, 6 брошур і понад 140 статей, упорядник і редактор 16 книг.

 

     У книзі Микола Посівнич описав, якою людиною був Степан Бандера, розповів про його біографію, політичний та історичний шлях. В книзі спростовані багато міфів, які тяжіють над Степаном Бандерою, та розказано деякі маловідомі факти. Книга орієнтована на пересічного читача.
"Як казав сам Степан Бандера, думання і діяння в інтересах України загрожує Росії, і коли ми будем планувати своє майбутнє заради України, тоді ми будемо успішними, нам не будуть загрожувати зовнішні вороги. Теперішні політики, на жаль, забули ці слова, вони хочуть все і одразу. Вони не думають в тих категоріях, в яких потрібно. Степан Бандера пропагував ідеї, проти яких неможливо нічого сказати", - зазначив Микола Посівнич.

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook