Інші спеціальності
Навчальні дисципліни |
Спеціальність та освітня програма, для якої читається дисципліна |
Силабус |
Електронний навчальний курс |
Робоча програма з дисципліни |
Технологія переробки продукції тваринництва |
204 «Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва» ОП «Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва» |
|
|
|
Технологія переробки риби |
207 «Водні біоресурси та аквакультура» ОП «Водні біоресурси» |
|
|
|
Гігієна та санітарія галузі |
241 «Готельно-ресторанна справа» ОП «Готельно-ресторанний бізнес» |
|
|
|
Харчові та дієтичні добавки |
«Всі спеціальності» |
|||
Харчова хімія |
241 «Готельно-ресторанна справа» ОП «Готельно-ресторанний бізнес» |
|
|
|
Основи аюрведичного харчування Технології здорового харчування
|
«Всі спеціальності» |
|
|
|
Теоретичні основи харчових технологій |
229 «Громадське здоровꞌя» ОП «Нутриціологія здорового харчування» |
|
|
|
Університетська освіта
|
229 «Громадське здоровꞌя» ОП «Нутриціологія здорового харчування»
|
|
|
|
Основи нутриціології
Економічні аспекти підприємницької діяльності |
229 «Громадське здоровꞌя» ОП «Нутриціологія здорового харчуванняя 175 «Інформаційно-вимірювальні технології» «Якість, стандартизація та сертифікація» |
|
|
|
Гігієна харчування Економіка охорони здоров'я
|
229 «Громадське здоровꞌя» ОП «Нутриціологія здорового харчування» |
|
|
|