«Самодопомога+ (SH+)» − програма підтримки ментального здоров’я вже в НУБіП України

28 серпня 2024 року

 З метою запровадження Всеукраїнської програми ментального здоров'я «Ти як?», зініційованої першою леді Оленою Зеленською, спрямованої на розбудову якісної системи надання послуг у сфері психосоціальної підтримки та розвиток культури піклування про ментальне здоров'я, у НУБіП України здійсюється низка заходів. Серед них – систематичне підвищення кваліфікації науково-педагогічних працівників кафедри психології задля якісного надання послуг із психологічного консультування та психологічнї підтримки учасникам освітнього процесу університету.

  Вагомою складовою психологічної допомоги особистості в умовах стресу війни є навчання навичок самодопомоги. Відтак, необхідним і своєчасним є запровадження в Україні вивірених протоколів стресменеджменту, рекомендованих Всесвітньою організацією охорони здоров’я.
 Завдяки підтримці керівництва університету кафедра психології мала змогу долучитись до опанування програми ВООЗ зі стресменеджменту «Самодопомога Плюс».


  Сертифікат участі у навчальній програмі «Самодопомога+ (SH+)» надає фахівцям можливість проводити групове навчання згідно з розробленим посібником ВООЗ.
 Тому уже у вересні в НУБіП України стартуватиме набір груп для опанування навичок самодопомоги. Для отримання опередньої інформації запрошуємо звертатись на кафедру психології.

 

Ірина Мартинюк,
завідувачка кафедри психології

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook