Збірна університету стала чемпіоном України з перетягування канату

23 травня 2015 року

 22 травня 2015 на стадіоні Національного університету ДПС України відбувся Чемпіонат України з перетягування канату, в якому взяли участь 4 жіночі та 9 чоловічих команд України, серед яких – команди студентів, рятувальників, силовиків, воїнів АТО.

 
Організаторами змагань виступили Федерація Найсильніших атлетів України і перетягування канату, Мінмолодьспорту України, Національний університет ДПС України. 
 
Розпочали спортивне свято музичним вітанням – оркестр духових інструментів Національного університету ДПС України та дефіле ансамблю барабанщиць.
 
Парад команд приймали: в.о. ректора П.В. Пашко, представник Мінмолодьспорту С.І. Федоров; президент Федерації найсильніших атлетів України і перетягування канату, заслужений тренер СРСР та України В.М. Кіба.
 
Азартне та видовищне спортивне змагання розпочалося. Уболівальники, скандуючи, підтримували свої команди. 
 
Невдовзі визначився переможець серед жіночих команд. Ним стала команда ФПМ Національного університету ДПС України. Наші дівчата трохи поступилися у фіналі і посіли друге почесне місце.
 
Чоловічі команди змагалися між собою у двох групах (А, Б). Чоловіча збірна НУБіП України, по волі жереба, була «сіяною» в групі «А» разом з чинними чемпіонами України – командою Державної служби надзвичайних ситуацій Черкаської області. Проте в напруженій боротьбі наші хлопці вже в першому поєдинку показали що є фаворитами цих змагань і в кінцевому підсумку зайняли перше місце в своєї підгрупі і вийшли у півфінал змагань.
 
Також у півфінал вийшли команди: НУДПСУ, ДСНС Київської області, ДСНС Черкаської області.
 
За регламентом змагань було сформовано дві півфінальні пари: 
НУБіП України - ДСНС Київської області; 
НУДПСУ - ДСНС Черкаської області. 
 
Спортсмени нашої команди досить легко подолали своїх суперників і вийшли у фінал змагань, де на них чекали переможці другого півфіналу - рятувальники з Черкас. 
 
На цей раз наполегливі тренування та несамовита самовіддача наших богатирів не залишила шансів чинним чемпіонам України і так вітайте – нові ЧЕМПІОНИ УКРАЇНИ з перетягування канату – збірна команда НУБіП України, на чолі з тренером команди Дмитром Черкашиним.
 
М. Любінський
 
Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook