Студенти кафедри бухгалтерського обліку і аудиту на Дні відкритих дверей в КПМГ

23 травня 2015 року

     21 травня студенти економічного факультету Ніна Дворнік, Єгор Копилов та аспірант Ольга Ільчак взяли участь у Дні відкритих дверей в київському офісі КПМГ.

     KPMG — міжнародна консалтингова фірма, в офісах якої у 155 країнах світу працює більше 155 000 професіоналів. Вона входить до так званої «Великої четвірки» («Big Four») аудиторських компаній світу. Для участі у Дні відкритих дверей цієї компанії необхідно було зареєструватися на її офіційному сайті та відправити своє резюме і мотиваційне есе англійською мовою.
     Співробітники відділів аудиторських та консультаційних послуг розповілипро перспективи та особливості роботи в компанії, кар’єрні можливості, а також показали життя в офісі компанії з середини. Корисним було безпосереднє спілкування з менеджерами компанії. Вони розкрили «великі» і «маленькі» таємниці роботи аудитора, поділилися своїм досвідом працевлаштування в міжнародній компанії. Велику роль в цьому відіграють високий рівеньволодіння англійською мовою та фаховими вміннями.

     Менеджери зазначили, що хочуть бачити в компанії випускників, які готові розвиватися професійно та мають велике бажання вчитися протягом усього життя. До речі, для студентів компанія організовує бізнес-ігри, семінари, лекції. Також надає можливість розпочати свою кар’єру зі стажування, яке підвищує шанси в подальшому влаштуватись на роботу в КПМГ або використати свої знання в інших сферах.
     Варто згадати і про освітню програму K-Foundation для студентів, які бажають удосконалити свої знання в галузі обліку і аудиту та підготуватися до роботи в міжнародній компанії.


     Зустріч залишила безліч приємних вражень, нових знайомств та натхнення на нові звершення.

Ніна Дворнік,
кафедра бухгалтерського обліку і аудиту

 


Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook