Факультет аграрного менеджменту налагоджує співпрацю з університетом Колорадо (США)

22 травня 2015 року

     Підвищення якості вищої освіти та інноваційний розвиток наукової діяльності напряму залежить від ефективності налагодження міжнародних з’вязків через обмін досвідом на науковій та освітній платформі. Науково-педагогічні працівники факультету аграрного менеджменту щороку успішно проходять конкурсний отбір до участі у Програмі обміну досвідом педагогічних працівників (Faculty Exchange Program) , яка функціонує в Україні з 1997 року за підтримки Міністерства аграрної політики США (USDA FAS).
 

       В межах Програми наші викладачі та молоді вчені пройшли стажування в університетах штатів Колорадо, Огайо та Пенсильванії, що дозволило значно підвищити якість освітнього процесу на факультеті, розробити нові курси дисціплін економічного напрямку (“Бренд-менеджмент”, “Управління конкурентоспроможністю підприємства”, “Маркетингове планування” тощо).
       В період з 16 по 20 травня факультет аграрного менеджменту за підтримки ННЦ міжнародної діяльності приймав у стінах НУБіП координатора FEP Джона Патріка Олійника, професора колледжу бізнесу університету Колорадо. Професор Олійник спеціалізується у питаннях міжнародного менеджмету, а також є діючим експертом аккредитаційного комітету Департаменту Освіти США.

     Під час зустрічи з директором ННЦ міжнародної діяльності Ткачуком В.А. та деканом факультету аграрного менеджменту Остапчуком А.Д. обговорювалися питання розширення сфер взаємодії між університетами у сфері дистанційного навчання та обміну науково-педагогічним досвідом.

      Професор Олійник також завітав з дружнім візитом на кафедру маркетингу та міжнародної торгівлі, де ознайомився з останніми науковими публікациями коллективу. В ході розмови із завідувачем кафедри професором Ларіною Я.С. обговорювалися перспективи коллаборації у сфері спільного написання науково-методичних посібників та підручників маркетингового спрямування.
      18 травня професор Джон Олійник провів відкриту лекцію на тему “Структура вищої освіти США”, яку відвідало близько 100 викладачів та студентів. Тема лекції викликала жваву дискусію та виявила зацікавленість студентів щодо нових методів викладання економічних дисциплін.


Бажаючих отримати копію Power Point Presentation лекції просимо звертатися до Вікторії Арестенко ([email protected]).



Вікторія Арестенко,
керівник міжнародних програм ФАМ
Катерина Тужик,
аспірант кафедри менеджменту ім. професора Й.С. Завадського

 


Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook