На факультеті тваринництва та водних біоресурсів розпочала роботу рада роботодавців

21 травня 2015 року

     20 травня 2015 року відбулася підготовча зустріч декана факультету тваринництва та водних біоресурсів Вадима Кондратюка з головою ради роботодавців факультету Леонідом Кельвичем, який очолює сільськогосподарське підприємство «Хорс-КЛМ», одне з найуспішніших господарств, яке за обсягами та рентабельністю входить до десятки виробників – лідерів АПК.

     Декан факультету та голова ради роботодавців обговорили питання підготовки проведення першого засідання ради роботодавців факультету, яке заплановане на 20 червня 2015 року.

     В порядок денний були включенні питання перегляду навчальних планів підготовки бакалаврів, магістрів та аспірантів факультету, організації їх виробничих практик, проведення співбесід роботодавцями з випускниками, читання ознайомчих лекцій студентам випускних курсів і аспірантам провідними виробничниками нашої держави та відбір молодих спеціалістів для працевлаштування.

      Також Леонід Кельвич ознайомив представників ради роботодавців з своїм підприємством та виявив бажання уже вцьому році взяти 4 студентів 3 курсу на практику та 2 випускників магістратури і аспірантури на роботу.


Леонід Кельвич звернув увагу на те, що рада роботодавців має ефективно працювати, а не існувати тільки на папері. В свою чергу декан факультету Вадим Кондратюк від імені ректора університету Станіслава Ніколаєнка запросив Леоніда Кельвича на святкування Дня університету.

Руслан Кононенко,
заступник декана факультету тваринництва
та водних біоресурсів


Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook