Мар’яна Білоока, Юлія Суховерська та Анна Гарник обирають спеціальність 076 «Підприємництво та торгівля» у НУБіП України

1 серпня 2024 року
Вибір професії – найважливіший крок у житті людини. Свідченням цьому є те, що кілька абітурієнтів визначили пріоритетним наш Університет і спеціальність «Підприємництво та торгівля», але найкраще про це розкажуть самі вступники.

Абітурієнтки Мар’яна Білоока, Юлія Суховерська та Анна Гарник розповіли чому саме обрали для вступу економічний факультет та освітню програму «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» в НУБіП України і поділились планами на майбутнє.

  • Розкажіть трохи про себе.

Мар’яна. Я родом з Івано-Франківської області с. Ясенів-Пільний. Цього року закінчила Заліщицький фаховий коледж імені Є. Храпливого Національного університету біоресурсів і природокористування України, здобувши диплом з відзнакою.
Юлія. Я з Київської області с. Софіївська Борщагівка. Навчалася у спеціалізованій школі № 185 ім. Володимира Вернадського Святошинського району м. Києва.
Анна. Я також з Київської області, а саме з міста Тетіїв. У 2024 р. закінчила Технолого-економічний фаховий коледж Білоцерківського національного аграрного університету.

  • Звідки дізнались про НУБіП України та спеціальність 076 «Підприємництво та торгівля»?

Мар’яна. Про Національний університет біоресурсів і природокористування України дізналася ще у Заліщицькому коледжі і тоді мене зацікавив економічний факультет на дні відкритих дверей.

Юлія. У НУБіП України навчалася подружка, а про економічний факультет та спеціальність я дізналася з інтернет джерел.

Анна. Ваш університет займає високі позиції в провідних зарубіжних і вітчизняних рейтингах вищої освіти, також тут навчається багато моїх друзів, які підтвердили високий рівень надання освітніх послуг.

  • Чому обираєте саме освітню програму «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність»?

Мар’яна. У коледжі я навчалася за спеціальністю 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» і вже маю певні знання та навички щодо цієї професії. Я прагну навчатися і розвиватися ще більше у Вашому університеті, щоб у майбутньому впевнено йти по кар'єрних сходах із цілим багажем спеціалізованих знань.

Юлія. Із самого початку пошуків ЗВО для вступу – Національний університет біоресурсів і природокористування України був у пріоритеті! Своє майбутнє мрію пов'язати із конкурентною для ринку праці спеціальністю 076 «Підприємництво та торгівля», а здобуття бакалаврського та магістерського ступенів у НУБіП України є моїм шансом зрости професійно й стати успішною.

Анна. Вибір цієї спеціальності для мене не випадковий, адже мені подобається підприємницька діяльність, інвестиції у біржові інструменти. Я переконана, що ця спеціальність є ключем до мого майбутнього успіху в сфері бізнесу, а саме Ваш університет мені в цьому допоможе.

  • Які маєте захоплення, мрії, чого прагнете у майбутньому?

Мар’яна. Як особистість, я старанна, цілеспрямована, комунікативна і мені легко влитися в новий колектив. У коледжі я була старостою групи та членом Парламентської студентської ради, тому не боюся складних завдань і викликів. Також у мене є творчі задатки, а саме Ваш університет славиться співами та танцями, що дає студентам можливість реалізовуватись у різних напрямках.

Юлія. Мої особисті якості, які будуть корисними для мого професійного зростання, включають: цілеспрямованість, відповідальність, людяність, щирість та організованість. Маю розвинуті навички соціальної адаптації та вміння працювати у команді. У старшій школі була старостою, адже вважаю лідерські якості та вміння знаходити зв'язок з людьми своєю сильною стороною. Прагну брати активну участь у громадській роботі та студентському самоврядуванні НУБІП України.

Анна. Я впевнена, що навчання за спеціальністю 076 «Підприємництво та торгівля» дозволить мені отримати необхідні знання та навички для реалізації моєї мрії – відкриття власного бізнесу. Ця освітня програма надає можливість глибоко вивчити процеси управління бізнесом, розробки бізнес-проєктів, генерування нових ідей інвестицій, а також адаптації до швидких змін в глобальному економічному середовищі.

  • Дякуємо Вам за розмову, бажаємо Вам успіхів і чекаємо вже у новій ролі студентів НУБіП України!


Розмовляли
Валентина ЯВОРСЬКА і Анатолій ФУРСА,
доценти кафедри організації підприємництва
та біржової діяльності 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook