Зустріч з випускниками: продовжуємо співпрацю з ТОВ «БЕРТУ УКРАЇНА»

31 липня 2024 року
На кафедрі надійності техніки відбулась зустріч з випускниками, які пройшли курс навчання на факультеті конструювання та дизайну за спеціальність 133 «Галузеве машинобудування» освітньо-професійною програмою «Технічний сервіс машин та обладнання сільськогосподарського виробництва». Випускники представляють товариство з обмеженою відповідальністю «БЕРТУ УКРАЇНА».
Директором компанії ТОВ «БЕРТУ УКРАЇНА» є Пєльтєк Олена Юріївна. ТОВ «БЕРТУ УКРАЇНА» відоме на аграрному ринку підприємство, яке забезпечує продаж, монтаж, експлуатацію та сервісне обслуговування обприскувачів. У 2024 році підписано Договір про стратегічне партнерство між НУБіП України та ТОВ «БЕРТУ УКРАЇНА.
На зустрічі були присутні науково-педагогічні працівники кафедри надійності техніки Андрій Новицький, Олександр Банний, завідувач лабораторіями Юрій Лисіков, майстер виробничого навчання Анатолій Деркач. Зустріч видалась цікавою як для співробітників кафедри надійності техніки, так і для випускників, а сьогодні працівників ТОВ «БЕРТУ УКРАЇНА» Олександра Прокопенка, Андрія Кононогова та Андрія Лісового. Випускники передали на кафедру для досліджень та використання в навчальному процесі насос відцентровий двохтурбінний OMEGA, який встановлюється на самохідних BERTHOUD RAPTOR, BERTHOUD BRUIN та причіпних обприскувачах BERTHOUD VANTAGE. Також представники ТОВ «БЕРТУ УКРАЇНА» надали два комплекти плакатів із будови, експлуатації та технічного обслуговування причіпних та самохідних обприскувачів, які нададуть максимально можливу інформацію з особливостей використання самохідних BERTHOUD RAPTOR, BERTHOUD BRUIN та причіпних обприскувачах BERTHOUD VANTAGE. Пройшло обговорення особливостей програмного забезпечення причіпних та самохідних обприскувачів, умов їх використання, технологічних процесів монтажу, випробування та введення в експлуатацію, технічного обслуговування та ремонту.
 
На пропозицію НПП кафедри організувати проходження виробничо-дослідної практики для магістрів представники ТОВ «БЕРТУ УКРАЇНА» дали ствердну відповідь. Були також обговорені напрямки діяльності магістрів під час проходження виробничо-дослідної практики, побажання щодо внесення змін до програми практики. Олександр Прокопенко та Андрій Кононогов внесли пропозиції щодо спільного формування тем магістерських кваліфікаційних робіт для студентів освітнього ступеню «Магістр» за спеціальністю 133 «Галузеве машинобудування», ОПП «Технічний сервіс машин та обладнання сільськогосподарського виробництва». Гості кафедри надійності техніки також зазначили, що зацікавлені у працевлаштуванні фахівців – кращих випускників факультету конструювання та дизайну.
 
Випускники висловили свої позитивні враження від навчання на факультеті та кафедрі надійності техніки за ОПП «Технічний сервіс машин та обладнання сільськогосподарського виробництва». Співробітники кафедри, відповідно, подякували керівництву ТОВ «БЕРТУ УКРАЇНА», в особі директора Пєльтєк Олени Юріївни, та своїм випускникамза підтримку та надану можливість покращення матеріально-технічної бази. 

Сподіваємось, що візит Олександра Прокопенка, Андрія Кононогова та Андрія Лісового буде продовженням цікавої і взаємовигідної співпраці факультету конструювання та дизайну НУБіП України та підприємства ТОВ «БЕРТУ УКРАЇНА».

 
 
Андрій Новицький,
завідувач кафедри надійності техніки,
гарант ОПП «Технічний сервіс машин та обладнання
сільськогосподарського виробництва»
 
Олександр Банний,
доцент кафедри надійності техніки,
заступник декана факультету
конструювання та дизайну

  

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook