ПЕРЕМОГА ЗА СТУДЕНТАМИ!

20 травня 2015 року


У суботу, 16 травня, на відкритому волейбольному майданчику поруч з 9 корпусом НУБіП України була проведена товариська зустріч між студентами та викладачами факультету землевпорядкування.

У заході приймали участь студенти Володимир Семенко, Роман Голубовський, Андрій Касянчик, Павло Баліцький, Дмитро Барабаш, Микола Кашиця, Володимир Ротаєнко, Олександр Неводнічик, Лариса Містюк та Наталія Гайдук. Викладачів представляли декан факультету доцент Тарас Євсюков, доцент Олексій Жук, асистент Олексій Новиков.
У нелегкій боротьбі між студентами та викладачами перемогли студенти із рахунком по партіям 2:1.
 
Дякуємо за підтримку в організації та проведенні цього заходу кафедрі фізичного виховання НУБіП України, насамперед завідувачеві кафедри Миколі Костенку та члену студентської збірної НУБіП України з волейболу Владиславу Величко, який і судив матч. Окрему подяку за підтримку висловлюємо вболівальникам, які відвідали цю спортивну подію, зокрема начальнику військової кафедри Анатолію Есаулову, а також організаторам даного заходу на факультеті землевпорядкування, насамперед ­ деканові факультету Тарасу Євсюкову та  студентам Олександру Асовському і Наталії Гайдук.
 
Студорганізація факультету землевпорядкування
 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook