Вікторія Гуцал обирає освітньо-професійну програму «Облік і аудит» в НУБіП України

30 липня 2024 року
Вікторія Гуцал у цьому році закінчує Заліщицький фаховий коледж, є творчою особистістю, має активну життєву позицію, багато мрій та сподівань, тому навчання планує продовжити в НУБіП України за освітньої-професійною програмою «Облік і аудит» спеціальності «Облік і оподаткування».

  • Доброго дня, Вікторія. На Вашу думку, які важливі завдання стоять перед молодою людиною на теперішньому етапі життя?

— Це вибір майбутньої професії. І віднестися до цього вибору потрібно як до початку нового цікавого життєвого етапу, а не як до необхідності. Людині, що обирає свій професійний життєвий шлях, потрібно розібратися у величезній різноманітності сучасних професій, зрозуміти їх зміст і реально оцінити свої можливості, здібності, інтереси. Невірно обрана в молодості професія створює проблеми і самій людині, і суспільству в цілому.

  • Звідки дізналися про освітньо-професійну програму «Облік і аудит» і чому саме НУБіП України?

— Через соціальні мережі отримала позитивні відгуки від студентів економічного факультету НУБіП України. Потім ознайомилася з інформацією на офіційному сайті університету. Остаточно визначитися зі своїм рішенням допомогли декілька речей. Насамперед, виступи викладачів та студентів під час ознайомлення з університетом на онлайн-вечорі Відкритих дверей освітньої-професійної програми «Облік і аудит» спеціальності «Облік і оподаткування», що був організований 29 лютого 2024 р. кафедрою обліку та оподаткування. В жодному з відвіданих раніше закладів я не відчула такого щирого захоплення своїм факультетом та навчанням, і переконалась: економічний факультет НУБіП України – єдина творча і дружна родина.

  • Які маєте захоплення і що очікуєте від навчання в університеті?

— Мої захоплення – це спорт, люблю пробіжки, також захоплююсь мистецтвом, а саме музикою, живописом, фотографією, у вільний час із задоволенням читаю і по можливості подорожую, подобається кулінарія, експериментую на кухні. Взагалі в житті я звикла займати активну життєву позицію.

Щодо очікувань, то в НУБіП України на економічному факультеті готують класних спеціалістів! Тому маю чіткі наміри отримати нові, якісні знання, практичний досвід, емоції, маю бажання розвиватися і рости, зав’язати нові знайомства. Освітньо-професійна програма «Облік і аудит» відкриває широкі можливості в подальшому житті, це надихає мене працювати на результат, отримати якомога більше від навчання, аби потім мати змогу реалізувати себе.

  • Дякуємо Вам, Вікторія, за розмову і хай все вдається!

 

Розмову вели:
Олег КРИВОРОТ,
старший викладач
кафедри обліку та оподаткування

Наталія ХОМІВ,
завідувач міжкафедральної навчальної лабораторії
на базі ВП НУБіП Україна
«Заліщицький аграрний коледж
ім. Євгена Храпливого»

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook