День науки

19 травня 2015, 20:59
Факультет тваринництва та водних біоресурсів

          Нинішнього року співробітники факультету тваринництва та водних біоресурсів разом з аспірантами і магістрами відсвяткували день науки 14 травня, проведенням урочистого засідання на території навчально-дослідної пасіки, де з науковими доповідями виступили: кандидат с.-г. наук,  доцент кафедри аквакультури, Василь Олександрович Коваленко; декан факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК, доктор технічних наук, професор Лариса Вацлавівна Баль-Прилипко і доктор с.-г. наук, професор кафедри технологій у птахівництві, свинарстві та вівчарстві Наталія Павлівна Пономаренко.
          Так, доцент В.О. Коваленко доповів про наукові здобутки кафедри аквакультури, а саме: про інновації в технології штучного відтворення риб. Професор Л.В. Баль-Прилипко ознайомила присутніх з проблемами, перспективами та інноваціями мясопереробної галузі України. Результати проведеного семінару-тренінгу “Інноваційні рішення для птахівничих підприємств”, учасниками якого були викладачі і науковці факультету, магістри та співробітники ТОВ “Біотестлаб», повідомила професор Н.П. Пономаренко.

Наприкінці урочистого заходу доктор с.-г. наук, професор кафедри конярства і бджільництва Валерій Дмитрович Броварський розповів про науково-дослідну роботу і міжнародну співпрацю щодо інноваційних розробок у виготовленні біологічно активних продуктів бджільництва. А на завершення Дня науки проведено дегустацію меду, який було одержано на пасіці кандидата с.-г. наук, асистента кафедри Леонори Олександрівни Адамчук.

З нагоди свята – Дня науки, бажаємо науковцям і всім співробітникам, аспірантам і магістрам факультету тваринництва та водних біоресурсів нових наукових досягнень і натхненої праці над вирішенням глобальних наукових проблем та втілення всіх здобутків у практику виробництва продукції тваринництва в Україні.

 

 

І.П. Чумаченко, директор НДІ технологій та якості продукції тваринництва

 


Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook