ВШАНУВАННЯ МАТЕРІВ

19 травня 2015 року

 Одним з найвеличніших і поважних травневих є Свято Матері. 14 травня 2015 року в нашому навчальному закладі відбулись заходи присвячені вшануванню матерів, які розпочалися молебнем до Пресвятої Богородиці в каплиці інституту. В конференц-залі відбувся вітальний концерт-дарунок.
Студенти нашого інституту, спільно з відділом гуманітарної освіти і студентських справ, привітали усіх матерів, які працюють в нашому навчальному закладі, зокрема багатодітних. На свято були запрошені матерів солдатів-учасників АТО, котрі є нашими випускниками.
Гостей вшанували чуттєвою поезією ведучі концерту Лідія Войчак та Михайло Скрипка. Усіх схвилювали до сліз пісні, які виконували Назар Гнатко, Савчук Володимир, Горманська Вікторія, Крупий Інна та Наталя Думанівська, а особливо, наші маленькі гості – Герасимів Лідочка та Дарморіс Яночка, які подарували пісні своїм мамам та бабусям, а в їх особі всім матерям і бабцям. Приємною несподіванкою був музичний дарунок від Олега Романовича Плонки. Запашними трояндами та солодощами організатори концерту привітали усіх присутніх у залі матерів.


Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook