«Після нашої перемоги для екологів буде багато роботи» – Анна Татарчук обирає факультет захисту рослин, біотехнологій та екології

25 липня 2024 року
  • Вітаємо! Розкажіть кілька слів про себе та чому обрали Національний університет біоресурсів і природокористування України?

— Вітаю! Мене звати Анна Татарчук, мені 17 років, родом із Кіровоградщини. Мрію навчатися у Національному університеті біоресурсів та природокористування України, який є найкращим аграрним університетом країни та посідає почесні місця в рейтингах. Кваліфіковані викладачі, численні лабораторії, багато практики, зокрема й закордонної, академічна мобільність, активне студентське життя, перспективи працевлаштування – все це пропонує Ваш ЗВО, тож вибір був очевидним.

  • Звідки дізналися про наш університет та чому обрали спеціальність 101 «Екологія»?

— Обираючи свій майбутній заклад вищої освіти, перечитала багато сайтів, статей та відгуків. Особливо мені припав до душі НУБіП, тож я вирішила спробувати свої сили й подати заявку на спеціальність 101 «Екологія». Ця освітня програма приваблює мене можливістю досліджувати та вирішувати екологічні проблеми. Турбуючись про довкілля зараз, ми зменшуємо ризик екологічних катастроф та гарантуємо для себе безпечне майбутнє. Зараз в Україні йде війна, бойові дії завдають значної шкоди навколишньому середовищу, тож після нашої перемоги для екологів буде багато роботи. Я хочу займатися збереженням та покращенням екологічного стану нашої країни й вважаю, що обрана мною спеціальність розгортає величезні перспективи.

  • Які маєте досягнення, розкажіть про ваші хобі, чим займаєтеся у вільний час?

— У вільний час люблю займатися творчістю: малюю власні картини або за номерами, якщо немає натхнення. Раніше ходила на танці. Обожнюю фотографувати живу та неживу природу, слухати музику, подорожувати та доглядати за пухнастиками. Неодноразово була переможницею олімпіад міського та обласного рівнів із біології, екології та географії, а також інших природничих конкурсів.

  • Що очікуєте після вступу до університету?

— Хочу знайти однодумців, натхненних людей, які збентежені станом навколишнього середовища та рішуче налаштовані його покращувати. Очікую дружньої атмосфери та насиченого студентського життя.

  • Ким бачите себе у майбутньому після закінчення навчання?

— Бачу себе фахівцем у сфері охорони довкілля та, можливо, учасником громадської екологічної організації.

  • Дякую, Анно, за щиру розмову! Професійних звершень та здійснення мрій вам! До зустрічі в аудиторіях факультету захисту рослин, біотехнологій та екології!

Наталія Батрак

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook