Навчально-ознайомча практика з технології зберігання та переробки продукції рослинництва для студентів 2 курсу агробіологічного факультету

10 липня 2024 року
З 08 липня 2024 року на кафедрі технології зберігання, переробки та стандартизації продукції рослинництва ім. проф. Б.В. Лесика розпочалася навчально-ознайомча практика для студентів 2 курсу агробіологічного факультету на базі НВЛ «Переробки плодів та овочів».

Практика включала в себе теоретичну та практичну частину. На початку завідувач кафедри, професор Подпрятов Григорій Іванович провів студентам короткий інструктаж з техніки безпеки, ознайомив їх із матеріально-технічною базою кафедри та видами виробничої діяльності, які вона здійснює.

Доцент кафедри Гунько Сергій Миколайович розповів особливості технології виготовлення солоних огірків, ознайомив студентів із вимогами до сировини і матеріалів, які використовуються, основними технологічними етапами виготовлення та вадами продукції, які можуть виникати при порушенні технологічного режиму виробництва. Надалі студенти під керівництвом завідувачки лабораторії Яблонської Лесі Петрівни та завідувачки НВЛ «Переробки плодів та овочів» Корнійчук Катерини Михайлівни долучилися до технологічного процесу виготовлення солоних огірків. В цілому ці дні практичної підготовки студентів були насиченими та пізнавальними.

Маємо надію, що практичні навички, які отримали студенти під час проходження практики, вони зможуть використати у своїй майбутній професійній діяльності.

 

Тепер всі бажаючі мають можливість придбати корисну, смачну та екологічно-чисту консервовану продукцію згідно кошторису.


Сергій Гунько,
доцент кафедри 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook