Освітяни Київщини зібралися в НУБіП на нараду щодо підготовки до нового навчального року

5 липня 2024 року
5 липня 2024 року Національний університет біоресурсів і природокористування України приймав почесних гостей, наших надійних партнерів – керівників освітньої галузі Київської області. Сьогодні вони під патронатом заступника голови Київської обласної державної адміністрації Жанни Осипенко обговорювали поточну ситуацію в закладах освіти регіону та визначали завдання з підготовки до нового навчального року.

На правах господаря ректор Вадим Ткачук представив освітянам та управлінцям галузі Київщини наш університет: його історію, структуру, відомих випускників, позиції у міжнародних та вітчизняних рейтингах, кадровий потенціал, спектр спеціальностей та напрямів наукових досліджень, широку міжнародну співпрацю та родзинки кампусу. Він зазначив, що минулого року 23% студентів, які вступили на перший курс, є представниками Київської області. І цей показник щороку має схожу динаміку. Очільник університету детально зупинився на можливих напрямах співпраці з територіальними громадами області у сфері освіти. Мова йшла про підвищення кваліфікації для вчителів, посадових осіб органів місцевого самоврядування, державних службовців, залучення територіальних громад до науково-дослідних робіт, навчання посадових осіб органів місцевого самоврядування та державних службовців за спеціальністю «Публічне управління та адміністрування», проведення «гостьових» лекцій, занять за участі науково-педагогічних працівників НУБіП України у закладах загальної середньої освіти тощо.

 

Жанна Осипенко подякувала Вадиму Ткачуку за гостинний прийом, багаторічну плідну співпрацю та висловила впевненість, що вона триватиме й надалі. А потому розпочали розгляд питань порядку денного власної наради.

 

 

 Пресслужба

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook