Розширюємо співпрацю у сфері розвитку інновацій та технологій

5 липня 2024 року
 04 липня 2024 року підписано меморандум між Національним університетом  біоресурсів і природокористування України та Державною інноваційною фінансово-кредитною установою. Свої підписи під документом поставили ректор Вадим Ткачук та керівник установи Сергій Шкураков.
 
Предметом Меморандуму є співпраця у сфері розвитку інновацій та технологій, створення умов для розвитку інноваційної інфраструктури, впровадження і реалізації інноваційних та інвестиційних стартапів і проєктів, перспективних науково-технічних розробок,  в тому числі у стратегічних галузях промисловості та оборонно-промислового комплексу.
 
Сторони погодились об’єднувати зусилля, спрямовані на розвиток та підтримку перспективних науково-дослідних робіт і експериментальних розробок в інноваційній  та технологічній сферах діяльності, інших інноваційних та інвестиційних проектів і програм, продуктів та ідей задля їх комерціалізації і виведення на національний та закордонний ринки, розвитку інноваційних структур, в тому числі інноваційних екосистем НУБіП України та Державною інноваційною фінансово-кредитною установою.
 
Ольга Витвицька
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook