Професійний розвиток – основа майстерності: початок навчання з діагностики гібридних автомобілів для викладачів кафедри тракторів і автомобілів

2 липня 2024 року
Висока якість підготовки фахівців у галузі гібридних технологій є важливим фактором для подальшого розвитку автомобільної промисловості та сервісу в Україні.

 

 

Для вдосконалення практичних навичок за спеціальністю 274 «Автомобільний транспорт» та ознайомлення з новими тенденціями розвитку сучасних гібридних автомобілів, викладачі кафедри тракторів і автомобілів розпочали підвищення кваліфікації на базі «Автоцентру на Столичному». Навчальна програма, що проводиться за участі провідного фахівця автоцентру Сергія ВОЄДІЛА, спрямована на освоєння сучасних методів діагностики та ремонту автомобілів з гібридною силовою установкою.

 

 

Під час знайомства Сергій ВОЄДІЛА не тільки розповів, але й показав багато нового, демонструючи практичні кейси та реальні приклади діагностики і ремонту автомобілів нової генерації. Це сприятиме покращенню якості освіти на кафедрі, адже викладачі зможуть передати студентам найактуальніші знання та навички необхідні для роботи з новітніми гібридними технологіями. Це, в свою чергу, дозволить готувати компетентних фахівців, здатних успішно працювати в умовах сучасного ринку праці.

 

 

Підвищення кваліфікації на базі «Автоцентру на Столичному» є частиною стратегії модернізації освітнього процесу, спрямованої на інтеграцію новітніх технологій і підходів у навчання в межах співпраці кафедри з Міжнародною корпорацією «УкрАвто».

 

 

Кафедра тракторів і автомобілів вдячна організаторам за розпочатий курс і сподівається на практичне використання отриманих знань вже з початку 2024-2025 навчального року, адже розглянуті методики діагностики та відновлення гібридних установок будуть покладені в новітній комплекс методичного забезпечення дисципліни «Комп’ютерна діагностика», що викладається на кафедрі.

 

Юліана КОЛЄСНІК,
асистент кафедри тракторів і автомобілів
 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook