Ніжинський агротехнічний інститут: Вітаємо випускників 2024 року!

2 липня 2024 року
28 червня в стінах Ніжинського агротехнічного інституту відбулося вручення дипломів випускникам освітнього ступеня "Бакалавр".
Сьогодні наша країна відзначає 28-му річницю прийняття Конституції України та 856-й день від моменту повномасштабного вторгнення військ рф в Україну. В умовах нашої боротьби і на тлі незліченних злочинів окупантів, цінності, закладені в Основному Законі, для кожного українця набувають ще вагомішого й більш глибинного змісту.
Ми відстоюємо свою незалежність і соборність, своє майбутнє. Кожен робить свій внесок у Перемогу над російським агресором. Та, нажаль, є і ті, хто поклали на вівтар Перемоги України найцінніше – своє життя. Їх пам’ять та пам'ять всіх загиблих вшанували хвилиною мовчання.
Зі словами вітання, вдячності, підтримки до випускників звернувся директор інституту Василь Лукач: "Сьогодні наші випускники – розумні, успішні, впевнені в собі молоді фахівці, які уже творять історію свого життя, свого майбутнього, своєї держави. У всіх нас є одна спільна мрія – Перемога, тож нехай у вашому житті буде добро, наснага, творчість, рішучість, родинний затишок. А двері нашого закладу завжди відкриті для вас".
В такий урочистий день до інституту завітав голова Районної військової адміністрації Григорій Ковтун. Він побажав усім присутнім не зупинятися на досягнутому, вчитися, жити, творити на благо нашої України.
Першими дипломи освітнього ступеня "Бакалавр" отримали випускники спеціальностей "Агроінженерія" (групи БМ201 та БМ212ск),
"Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка" (групи БЕ201 та БЕ2122ск)
та "Транспортні технології (на автомобільному транспорті)" (група БТ201).
Свої дипломи про базову вищу освіту отримали випускники факультету агротехнологій та економіки: спеціальностей "Облік і оподаткування" (група БО201), "Менеджмент" (група БА222ск),
"Агрономія" (групи БАгр201та БАгр212ск).
Цьогоріч дипломи бакалавра отримав перший випуск спеціальності "Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва" (група БТв201).
Приємною несподіванкою стали подарунки рідному інституту від випускників спеціальності "Агрономія", який вручила староста групи Яна Андрющенко – діафаноскоп для лабораторії якості с.г. продукції.
Випускник спеціальності "Менеджмент", учасник бойових дій Євген Красногор подарував компактну зарядну станцію, але головним подарунком стали його слова вітання випускникам, батькам, викладачам та запевнення, що "Все буде Україна!".
І звичайно ж, куди без пісні. Музичні вітання Вячеслава Кланюка звучали для усіх присутніх світлим променем надії та віри у нашу добру долю.
Дорогі наші випускники-бакалаври!
Щастя вам у кожній миті, успіхів у кожній справі,
любові та добробуту у Ваших родинах.
Не зупиняйтесь на досягнутому. Вперед до нових вершин,
а ми завжди Вам допоможемо їх підкоряти.
Вітаємо випускників з отриманням диплому бакалавра
і бажаємо їм успішного вступу до магістратури інституту та НУБіП України!

 

 
Ірина Демчук, 
заступник директора
з навчально-виховної роботи

  

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook