У Рівненському фаховому коледжі відбувся випуск 2024!

2 липня 2024 року
28 червня в житті студентів ВСП «Рівненський фаховий коледж НУБіП України» сталася одна з найважливіших подій – вони отримали дипломи – отримали перепустку в доросле життя.Свої омріяні дипломи отримали 458 випускників!за освітнім ступенем «фаховий молодший бакалавр» і «бакалавр», із них 101 – з відзнакою. Цей захід був по-особливому святковим, адже саме в цей день ми відзначали одне з найбільших державних свят незалежної України – День Конституції.
Розпочався захід із гімну коледжу, після якого двоє чудових ведучих оголосили про відкриття урочистостей з нагоди отримання дипломів випускників 2024 року. Гімн пролунав у виконанні студента Анджело Козлова.
До слова запросили директора коледжу Василя Царука, доктора економічних наук, доцента. В День Конституції України Василь Юрійович побажав усім єдності. Адже у такий непростий час це особливо важливо для досягнення спільної мети – перемоги у боротьбі за волю, незалежність та суверенітет України. Подякував кожному, хто робить усе, аби Україна залишалася єдиною, соборною та незалежною. Перед усім – українським військовим. Саме вони – Герої сьогодення, які виборюють нам із вами право жити під мирним небом.
Директор коротко окреслив головні віхи роботи коледжу, його досягнення та плани на майбутнє, було зазначено про потужний педагогічний колектив, широкий вибір спеціальностей за освітніми ступенями «фаховий молодший бакалавр» і «бакалавр», зміцнення навчально-матеріальної бази, волонтерський рух з надання допомоги ЗСУ, спортивні досягнення студентів коледжу тощо. 
Василь Юрійович зазначив, що «сьогодні радісна та водночас сумна подія. Радісна, тому що колишні першокурсники отримали дипломи – один із перших та найважливіших документів вашого вже дорослого життя; сумна – бо нам шкода розлучатися з такими чудовими студентами».
 
Очільник навчального закладу побажав випускникам знайти своє покликання, реалізувати свої мрії та досягти вагомих звершень. Подякував батькам за те, що довірили нам своїх дітей.
 
Сьогоднішнього свята не було б, якби не наші Захисники. Хвилиною мовчання всі присутні вшанували світлу пам’ять Героїв, що віддали своє життя за незалежність та вільне майбутнє рідної України!
 
Слово було надано випускникові заочного відділення спеціальності «Будівництво та цивільна інженерія» Миколі Ковалю, який, здобуваючи освіту, служить в Збройних силах України. Він закликав не зупинятися на досягнутому, а продовжувати навчання: «Адже саме ми повинні бути гідними творцями кращого майбутнього в нашій ненці Україні».
 
«Дрони помсти» – так свою акцію назвала благодійна організація «Відповідальні українці». І під час урочистостей три випускних групи відділення програмування передали представникам цієї організації «випускні дрони». Нехай вони допоможуть українським бійцям помститися ворогові за смерть наших героїв.
Від кураторів випускних груп з вітальним словом звернулася Юлія Юхимчук, переможниця конкурсу «Викладач року 2023».
До слова була запрошена мама випускниці Світлана Жовнір, яка висловила щиру вдячність всьому викладацькому колективу коледжу, керівництву, кураторам навчальних груп. «Сьогоднішній день – це винагорода вам усім – викладачам, випускникам, батькам, за стійкість, мужність, наполегливістьі безмежну віру»,– зазначила пані Світлана.
Кульмінацією урочистостей стало вручення дипломів, для чого на сцену були запрошені завідувачі відділень: Сергій Гулюк, Ірина Мартинова, Сергій Шалай, Ірина Якимчук. Заступник директора Людмила Балдич приступила до урочистого зачитування наказу про присвоєння кваліфікаційного рівня та видачу дипломів встановленого державного зразка. Разом із дипломами найактивнішим та старанним студентам вручали грамоти. На сцену були запрошені випускники 15-ти груп разом із кураторами, а також випускники заочної форми навчання.
 
Зі словами вдячності виступили старости груп та подякували викладачам і керівництву навчального закладу. Це незначний, але такий приємний жест подяки за важку працю, терпіння і розуміння, що виявили вони за роки навчання сьогоднішніх випускників.
 
 
 
 
Святковий настрій всім учасникам свята забезпечили яскраві номери у виконанні методиста Любові Протасевич, випускниці юридичного відділення Аліни Данилець, випускниці економічного відділення Ірини Блищик та Анджело Козлова.
 
Після завершення всіх урочистостей представники адміністрації на чолі з директором Василем Царуком вшанували пам'ять Ярослава Петровича Корсуна хвилиною мовчання та покладанням квітів до меморіальної дошки, що встановлена на фасаді ВСП «Рівненський фаховий коледж НУБіП України».
 
Вітаємо всіх випускників зі знаменною подією в їхньому житті та
бажаємо міцного здоров’я, наснаги і кар’єрних здобутків!
 
 
Любов Протасевич,

методист 


Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook