«ВИПУСК-2024»: енергетики і автоматники одержали бакалаврські та магістерські дипломи

1 липня 2024 року

Випуск з вищого навчального закладу – це особливий момент у житті кожного студента, коли він отримує свій довгоочікуваний диплом і перед ним відкриваються нові горизонти для особистісного і професійного розвитку.
На майданчику перед 8 навчальним корпусом зібралося майже дві сотні випускників серед них: 32 магістри освітньо-наукової програми та бакалаври 3 спеціальностей
141 Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка;
151 Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології;
144 Теплоенергетика.

Цьогорічний захід став особливим для кожного з нас, адже співпав із важливим для кожного українця державним святом - Днем Конституції. Тому виконання Державного гімну України студентським активом ННІ енергетики, автоматики та енергозбереження стало символом національного духу, гордості та єднання усіх присутніх на заході.

Хвилиною мовчання учасники вшанували пам'ять полеглих воїнів, героїв та героїнь, які віддали своє життя за свободу та незалежність української держави.

Директор ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження Віктор Каплун у вступному слові підкреслив, що цей "військовий випуск" є символом стійкості та мужності, які випускники демонстрували під час свого навчання в умовах воєнного стану. Він також привітав всіх новоспечених фахівців, які зуміли опанувати складні освітні програми попри всі виклики сьогодення та висловив слова вдячності батькам, підтримка яких була ключовою на шляху до отримання вищої освіти.

 

Із вітальним словом від імені ректора університету Вадима Ткачука та президента НУБіП України академіка Станіслава Ніколаєнка, ректорату виголосив начальник навчального відділу Ярослав Рудик. Він зазначив, що нинішні випускники вже мають змогу продемонструвати свої знання та навички на практиці. Їхній рівень фахової підготовки дозволяє зробити вагомий внесок у боротьбу на енергетичному фронті. Він щиро привітав випускників з досягненням цієї важливої віхи в їхньому житті та закликав не забувати рідний університет та завжди пам'ятати про ті цінності та знання, які вони тут отримали.

 

За приємною традицією, фразу: «Диплом з відзнакою вручається…» надовго запам’ятають 10 випускників ОС «Магістр»:
Денис Жук; Максим Редько; Юлія Бережнюк; Денис Василенко; Юрій Горобець; Андрій Кошель; Павло Олендер; Владислав Проскура; Сидоренко Максим; Максим Синенко
та 9 випускників ОС «Бакалавр»:
Дмитро Гережа; Іван Чеберяка; Володимир Федосєйкін; Олександр Феньо; Василь Фемяк; Олексій Кучмар; Давид Лещенко; Владислав Сітько; Остап Карпа.

 

Від імені нашого надійного партнера та роботодавця - компанії ДТЕК з вітальними словами до випускників звернулися начальник центру з підготовки та навчання персоналу Департаменту з управління персоналом ДТЕК Київські електромережі Андрій Семенчук та представниця центру з підготовки та навчання персоналу ДТЕК Київські регіональні електромережі Наталія Коломієць. Вони зауважили, що компанія ДТЕК завжди відкрита для талановитих молодих фахівців, і висловили сподівання, що випускники зможуть реалізувати отримані знання та навички на практиці, приєднавшись до їхньої команди.

 

Найуспішніші студенти, які зуміли поєднати навчання і роботу за фахом були нагороджені пам’ятними подарунками від компанії «ДТЕК Київські електромережі».

 

 

Під час урочистостей завідувач випускової кафедри інженерії енергосистем Євгеній Антипов виокремив ще одну особливість цьогорічного випуску – відбувся перший випуск студентів за освітньою програмою "Інжиніринг енергетичних систем з відновлювальними джерелами".
Від імені стейкхолдерів випускників цієї програми привітала менеджерка проекту Open Agro University компанії «КЕРНЕЛ» Сніжана Рогачова, яка презентувала даними студентам заохочувальні подарунки від компанії та підкреслила важливість партнерства між університетом і приватним сектором для забезпечення якісної освіти для підготовки конкурентоспроможних спеціалістів.

До приємної і водночас хвилюючої для кожного випускника миті - вручення дипломів долучились і завідувачі випускових кафедр Віталій Лисенко та Олександр Окушко.

 

Важливість практичного застосування здобутих знань у реальному секторі електроенергетики підкреслив керівник організації ТОВ «Нові електромережі» Василь Парубочий, який запропонував новоспеченим фахівцям можливості працевлаштування у цій компанії.

 

І на завершення, приємно прозвучали слова вдячності від наших випускників Максима Редька та Давида Лещенка всьому колективу інституту, університету та батькам. Вони закликали всіх випускників вірити у свої сили на шляху до нових досягнень, адже епідемія, сумніви, рефлексія, випробування, війна і складні часи це не лише виклики, а й можливість вирости і зміцнити свої професійні і особисті якості.

 

 

Дорогі випускники!
Весь колектив ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження щиро вітає вас з завершенням навчання в університеті та отриманням дипломів. Бажаємо вам невичерпної енергії, нестримного успіху на всіх етапах вашого професійного розвитку та реалізації найсміливіших мрій і амбіцій.

 

А колективні світлини нехай назавжди залишаться в серцях усіх учасників заходу і стануть яскравим нагадуванням подальших зустрічей у стінах Альма-матері.

Щасти Вам, дорогі випускники, на довгому життєвому шляху і розбудові української держави!

Лілія Мартинюк,
заступник директора ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження

 


Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook