Студенти-міжнародники пройшли практику на базі Генеральної дирекції з обслуговування іноземних представництв

27 червня 2024 року

 Виконуючи таку складову навчального плану підготовки фахівців з міжнародних відносин як «практичне навчання» кафедра міжнародних відносин і суспільних наук щороку оновлює й розширює панель баз практики, зокрема навчально-ознайомчої практики з фаху для бакалаврів першого року навчання.

Цього року черговою такою новою базою відповідно до укладеного договору про співробітництво став відокремлений підрозділ МЗС України - Генеральна дирекція з обслуговування іноземних представництв і зокрема її медіа центр.

У середу, 19-го червня бакалаври провели тут чергові заняття у офлайн-режимі. Заняття проводили керівниця практики від бази практики, директорка дирекції «Медіацентр» ДП «ГДІП» Інна Хоменська та фахівчиня дирекції Ганна Макаренко – відповідальна за соціальні мережі, презентації та презентаційні матеріали, копірайтинг тощо.

     

Гостей було ознайомлено із базою практики, її колективом, структурою, основними компетенціями, та напрямами роботи, нормативно-правовими засадами, зовнішньополітичними та міжнародними аспектами діяльності установи, їх інформаційно-аналітичним забезпеченням тощо. Докладніше пані Ганна висвітила зміст і напрями міжнародної інформаційно-аналітичної діяльності Медіацентру, вирішення питань та складнощів, що вони мають місце при її здійсненні.

Після цього відповідно до п. 6 завдань на практику від університету про участь у спеціальних заходах, що вони проводяться базою практики, студентам було поставлено завдання щодо підготовки організації та участі у круглому столі «10 років агресії: економічні наслідки для московії», що він проходитиме 27-го червня у приміщенні дирекції «Медіацентр» ДП «ГДІП» у комбінованому форматі.
Отже, знайомство з роботою місця навчально-ознайомчої практики відбулося, нові завдання отримано й виконуються, готуємось до участі у проведенні круглого столу.

 

 

Сергій Асатуров,
керівник навчально-ознайомчої практики,
доцент кафедри міжнародних відносин і суспільних наук

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook