Вітаємо випускниць курсу «Бухгалтерський облік: від теорії до практики» з успішним завершенням навчання!

24 червня 2024 року
    20 червня на економічному факультеті НУБіП України відбувся урочистий випуск здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти освітніх програм «Облік і аудит», «Економіка підприємства», «Фінанси і кредит», «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність».
    Вперше в історії економічного факультету до когорти випускників долучилися слухачки курсу «Бухгалтерський облік: від теорії до практики». Це соціальний проєкт з навчання, який ініційований громадською організацією «Елеос-Україна» за фінансової підтримки міжнародної благодійної організації International Orthodox Christian Charities (США).

    Цільовою аудиторією курсів були цілеспрямовані та мотивовані жінки, які перемістилися на Київщину з тимчасово окупованих і прифронтових територій. Випускницям довелось пережити чимало: військову агресію, зміну місця проживання, труднощі та біль. Всупереч всьому, вони знайшли в собі сили й наснагу для здобуття нових знань і вмінь, для зміни професії, для нового вибудовування свого майбутнього. І ні повітряні тривоги, ні перебої з електроенергією не стали слухачкам курсів на заваді в опануванні нової професії.

   Курси тривали пів року та охоплювали такі теми як бухгалтерський облік (загальна теорія); фінансовий облік; основи оподаткування; бухгалтерський облік у прикладних програмних рішеннях; господарське законодавство; Excel для бухгалтера; звітність підприємства; електронний документообіг. Після завершення курсів слухачки здобули нові можливості і ще одну свою особисту перемогу – Свідоцтво з проходження курсів професійної підготовки з бухгалтерського обліку.

    З такою урочистою подією привітав випускниць Сергій Квашапроректор з науково-педагогічної роботи та розвитку, відмітивши, що цей навчальний рік, зважаючи на війну, був для університету і нашої країни не простим, але і його завершено. Побажав усім випускникам й випускницям курсів, зокрема, успіхів у подальшій роботі, професійного становлення і кар’єрного зростання, перемоги в країні й особистих життєвих перемог, мирного щасливого майбутнього.

    Декан економічного факультету Анатолій Діброва у вітальному зверненні, наголосив на тому, що лише маючи повноцінні знання можна досягнути успіху. Він привітав випускниць з початком нового етапу їхнього життя, побажав успішної кар’єри, міцного здоров’я, реалізації задумів й творчих планів та простого людського щастя з мирним небом у незалежній Україні.

   Привітала випускниць і Олена Танасійчук – директорка з регіонального розвитку та програмного менеджменту ГО «Елеос-Україна». Вона відмітила, що «… незважаючи на російську агресію, ракетні та артилерійські обстріли, вимушене переміщення, українки продовжили працювати, підтримувати одне одного і навчатися. Адже освіта, знання та вміння – це те, що, на відміну від матеріальних речей, неможливо забрати в людини».
    Олена підкреслила, що такий курс підготовки фахівців з обліку і оподаткування для жінок, які, змушені були покинути рідний дім та влаштовувати своє життя заново, став унікальною платформою для нового старту професійної діяльності, а економічний факультет НУБіП України є флагманом якісної професійної підготовки фахівців, зокрема з обліку, аналізу та оподаткування. Директорка ГО «Елеос-Україна» побажала випускницям впевнено крокувати до нових висот, до нових можливостей. Вона висловила переконання, що завдяки отриманим знанням тепер у них є відкриті прекрасні професійні перспективи. Пані Олена подякувала декану економічного факультету Анатолію Діброві та в.о. завідувача кафедри обліку та оподаткування Володимиру Литвиненку, усім викладачам економічного факультету, які брали участь у соціальному проєкті, за професійність, уважність та людяність!

   
Науково-педагогічні працівники економічного факультету також приєднуються до привітань випускниць проєкту. Бажаємо їм подальшого професійного та особистісного розвитку! Впевнені, що отримані знання і професійні навики забезпечать їх прекрасне майбутнє, досягнення великих перемог і професійної слави! Ми пишаємося кожною із Вас! Віримо і наближаємо нашу перемогу!
 
Катерина ШЕВЧУК,
Наталія КУЗИК
доцентки кафедри обліку та оподаткування

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook