Вікторія Любомудрова: НУБіП України пріоритетний навчальний заклад для вступу на факультет ветеринарної медицини

24 червня 2024 року
  •  Розкажіть про себе.

— Я Любомудрова Вікторія Олегівна. Мені 17 років. Випускниця СЗШ 67 Солом'янського району, м. Києв.
 
  • Ваші враження від відвідування НУБіП України?

— 1. У НУБіП України є всі умови для успішного навчання студентів, яким викладають досвідчені педагоги. Мені подобається піклуватися про тварин, які часто потребують ветеринарної допомоги. Я впевнена, що НУБіП України – це саме той університет, який надасть мені можливість отримати якісну підготовку за спеціальністю ветеринарна медицина. Ця професія завжди буде актуальною.
   3. Розташування навчального закладу грає дуже велику роль у зручності навчального процесу. Університет компактно розміщений на великій доглянутій території, що дозволяє подихати свіжим повітрям та насолодитися атмосферою природи.
   4. Дивовижна історія. Досить зворушливим моментом стало для мене те, що в університеті є аудиторії, особливо лекційні, з портретами викладачів. Кожен охочий може поцікавитись унікальною династією професорів та науковців, які працювали в різні часи.
   5. Відношення педагогів до студентів. Це також дуже важливий критерій. Відвідавши НУБіП України, я побачила та відчула приємну, доброзичливу атмосферу. Викладачі і студенти охоче зі мною спілкувалися та відповідали на мої питання. 
 
 
    
  • Що вплинуло на ваш вибір спеціальності "Ветеринарна медицина"?

— Вирішальним фактором є моя любов до тварин і велике бажання навчитися їх лікувати та надавати професійну допомогу для порятунку. Дуже часто забирала додому маленьких птахів та вигодовувала їх, паралельно оглядаючи на наявність травм. Уже з дитинства розуміла ким хочу бути та йшла до своєї мети.
 
  • Ваші уподобання та навчальні здобутки, важливі для обраної спеціальності?

— Моїм навчальним досягненням є те, що я досить довгий час відвідувала лекції та практичні заняття з хімії у Київському національному університеті імені Тараса Шевченка. Крім того, засвоїла практичні ази виконання лабораторних робіт у МАН. Натепер, в мене є уявлення і сформовані навики проведення наукових досліджень в лабораторії.
 
  • Ваші мрії на майбутнє?

— Мрії не є для мене чимось дуже важливим, в мене є мета, яку я прагну досягти, щоб вона перетворилась на реальність. Моя головна мета – стати висококласним фахівцем у ветеринарній галузі та надавати якісну допомогу тваринам із найжахливішими хворобами і травмами, рятуючи їх життя, навіть в екстремальних умовах. Саме для цього я обираю факультет ветеринарної медицини НУБіП України.
 
  • Дякую вам, Вікторіє, за цікаве інтерв’ю. Бажаю вам успішно пройти етап вступного випробування та доєднатися до великої родини студентів Київського факультету ветеринарної медицини НУБіП України.

 

 
Вікторія Грищенко,
професорка кафедри біохімії і фізіології тварин

 ім. акад. М.Ф. Гулого факультету ветеринарної медицини

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook