Постерні презентації результатів досліджень магістрів на кафедрі виробничого та інвестиційного менеджменту

23 травня 2024 року

22 травня 2024 року на кафедрі виробничого та інвестиційного менеджменту відбулася постерна презентація результатів магістерських робіт здобувачів вищої освіти спеціальності 073 «Менеджмент» освітньо-наукової програми «Управління інвестиційною діяльністю та міжнародними проектами». На розгляд присутніх було представлено постери до магістерських кваліфікаційних робіт студентів денної форми навчання.

Варто зазначити, що магістранти показали відповідальний підхід до створення постерних презентацій та проявили креативність у поданні результатів своїх досліджень.

Постерна презентація дозволила успішно представити всі результати досліджень і обговорити особливості бізнес-проєктування в сучасних умовах. Присутні викладачі відзначили високий рівень підготовлених постерів і висловили думку, що студенти готові до наступного важливого кроку – захисту магістерських робіт, врахувавши всі зауваження.

 

 

Наразі основним завданням для здобувачів є підготовка до захисту кваліфікаційних робіт, щоб якнайкраще продемонструвати результати своїх досліджень і здобути омріяний диплом магістра.

Бажаємо нашим магістрам подальших успіхів!

Марія ГОЛЄВА,
асистент кафедри виробничого
та інвестиційного менеджменту

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook