Захист випускних бакалаврських робіт студентів спеціальності 206 – Садово-паркове господарство

18 червня 2024 року
Кафедра ботаніки, дендрології та лісової селекції

     17 та 18 червня 2024 року в екзаменаційній комісії під головуванням завідувача кафедри ботаніки, дендрології та лісової селекції, доцента Юрія Марчука у складі: професорки Колесніченко Олени, професора Ковалевського Сергія, доцента Піхало Олесі, успішно відбувся захист випускних бакалаврських робіт студентів спеціальності 206 – Садово-паркове господарство денної форми навчання.

     Протягом двох днів студенти представляли результати своїх досліждень, демонстрували глибокі знання та професійні навички у галузі садово-паркового господарства. Оцінювання робіт включало ретельний аналіз результатів досліджень та практичних проєктів, що дозволило розкрити творчий потенціал студентів. Члени комісії особливо відзначили інноваційні підходи до ландшафтного дизайну та впровадження екологічних рішень.

     Кожен виступ супроводжувався жвавою дискусією, що свідчило про високий рівень зацікавленості та професійної підготовки випускників. Захист робіт пройшов у дружній та професійній атмосфері, що сприяло відкритій дискусії та обміну думками. Успішне завершення захисту стало важливим кроком на шляху професійного становлення молодих фахівців, які готові до реалізації своїх знань у практичній діяльності.


Вітаємо випускників з успішним захистом та бажаємо подальших успіхів у професійній кар'єрі!

 

Марина КАЛЬЧУК,

завідувач лабораторії,

кафедра ботаніки, дендрології та лісової селекції

 


Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook