ОС "Магістр"
ОС "Магістр"
Дисципліна | Робоча програма | ЕНК |
ОС «Магістр» спеціальність J2 «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг» ОП «Готельно-ресторанна справа» | ||
Професійна комунікація іноземною мовою | ![]() | |
Управління бізнес-процесами в готельно-ресторанному господарстві | ||
Методологія і організація наукових досліджень | ||
Сервісологія | ||
Стратегічний маркетинг в готельно-ресторанному господарстві | ||
Бізнес-планування осель сільського зеленого туризму | ||
Еко-тренди в готельно-ресторанному господарстві | ||
Ризик-менеджмент у підприємствах готельно-ресторанної справи | ||
Управління проєктами в підприємствах готельно-ресторанної справи | ||
Інновації в готельно-ресторанній справі | ![]() | |
Діловий етикет | ||
Revenue-менеджмент | ||
Кроскультурний менеджмент | ||
Дисципліна | Робоча програма | ЕНК |
ОС «Магістр» спеціальність J3 «Туризм та рекреація» ОП «Міжнародний туризм» | ||
Методологія і організація наукових досліджень | ![]() | |
Міжнародний ринок туристичних послуг | ![]() | ![]() |
Управління туристичними дестинаціями | ![]() | |
Інновації в туристичній діяльності | ![]() | |
Стратегічний маркетинг у туризмі | ![]() | |
Управління проектами у туристичній сфері | ![]() | |
Управління якістю в туризмі та рекреації | ![]() | |
Бізнес планування осель сільського зеленого туризму | ![]() | |
Професійна комунікація іноземною мовою | ![]() | ![]() |
Діловий етикет | ![]() | |
Організація туризму | ![]() | |
Туризмологія | ![]() | |
Управління бізнес-процесами суб’єктів туристичної діяльності | ![]() | |
Дисципліна | Робоча програма | ЕНК |
ОС «Магістр» спеціальність H1 «Агрономія» ОП «Захист рослин» | ||
Економіка і організація аграрного сервісу | ![]() | ![]() |
ОС «Магістр» спеціальність H1 «Агрономія» ОП «Карантин рослин» | ||
Економіка і організація аграрного сервісу | ![]() | ![]() |