Робочі програми та силабуси навчальних дисциплін ОС «Бакалавр», 2024-2025 навчвльний рік
Робочі програми та силабуси навчальних дисциплін ОС «Бакалавр», 2024-2025 навчвльний рік
Дисципліна | Робоча програма | Силабус |
ОС «Бакалавр» спеціальність 242 «Туризм і рекреація» | ||
Іноземна мова (англійська) | ![]() | ![]() |
Туристичні ресурси | ![]() | ![]() |
Організація анімаційної діяльності | ![]() | ![]() |
Етика бізнесу | ![]() | ![]() |
Організація туризму | ![]() | ![]() |
Туристичне країнознавство | ![]() | ![]() |
Іноземна мова (англійська) | ![]() | ![]() |
Організація туризму | ![]() | ![]() |
Іноземна мова (англійська) | ![]() | ![]() |
Готельна справа | ![]() | ![]() |
Ресторанна справа | ![]() | ![]() |
Іноземна мова (англійська за професійним спрямуванням) | ![]() | ![]() |
Економіка туризму | ![]() | ![]() |
Туроперейтинг | ![]() | ![]() |
Іноземна мова за професійним спрямуванням (англійська) | ![]() | ![]() |
Туристичні рекреаційні комплекси світу | ![]() | ![]() |
Маркетинг у туризмі | ![]() | ![]() |
Менеджмент туризму | ![]() | ![]() |
Організація екскурсійної діяльності | ![]() | ![]() |
Сільський зелений туризм | ![]() | ![]() |
Менеджмент туризму | ![]() | ![]() |
Іноземна мова (англійська) | ![]() | ![]() |
Стартап-менедмент у туризмі | ![]() | ![]() |
Рекреологія і курортна справа | ![]() | ![]() |
Бізнес-планування у туризмі | ![]() | ![]() |
Міжнародний туристичний бізнес | ![]() | ![]() |
Аналіз діяльності підприємств туризму | ![]() | ![]() |
Логістика в туризмі | ![]() | ![]() |
ОС «Бакалавр» спеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа» | ||
Іноземна мова (англійська) | ![]() | ![]() |
Організація туризму | ![]() | ![]() |
Організація дозвілля в закладах ГРГ | ![]() | ![]() |
Іноземна мова (англійська) | ![]() | ![]() |
Технологія напоїв (вибіркова) | ![]() | ![]() |
Етика гостинності (вибіркова) | ![]() | ![]() |
Готельна справа | ![]() | ![]() |
Ресторанна справа | ![]() | ![]() |
Технології продукції ресторанного господарства | ![]() | ![]() |
Устаткування закладів ГРГ | ![]() | ![]() |
Іноземна мова (англійська) | ![]() | ![]() |
Технологія напоїв (вибіркова) | ![]() | ![]() |
Кейтеринг (вибіркова) | ![]() | ![]() |
Устаткування закладів ГРГ | ![]() | ![]() |
Маркетинг ГРБ | ![]() | ![]() |
Економіка готелів і ресторанів | ![]() | ![]() |
Технологія обслуговування в оселях СЗТ | ![]() | ![]() |
Менеджмент ГРБ | ![]() | ![]() |
Барна справа і організація роботи сомельє | ![]() | ![]() |
Етнічні кухні чи кондитерське | ![]() | ![]() |
Міні-технології харчових виробництв (вибіркова) | ![]() | ![]() |
Дизайн закладів ГРГ | ![]() | ![]() |
Іноземна мова (англійська) | ![]() | ![]() |
Управління якістю продукції на підприємствах ГРГ | ![]() | ![]() |
Стартап-менеджмент в індустрії гостинності | ![]() | ![]() |
Сервісні технології в ГРГ | ![]() | ![]() |
Проектування закладів ГРГ | ![]() | ![]() |
Аналіз діяльності підприємств ГРБ | ![]() | ![]() |
Бізнес-планування підприємств ГРБ | ![]() | ![]() |
Мерчандайзинг | ![]() | ![]() |
Етика гостинності | ![]() | ![]() |
Курортна справа | ![]() | ![]() |
ОС «Магістр» спеціальність «Захист рослин» | ||
Економіка і організація аграрного сервісу | ![]() | ![]() |
ОС «Магістр» спеціальність «Карантин рослин» | ||
Економіка та організація аграрного сервісу | ![]() | ![]() |