Вадим Ткачук – новий ректор Національного університету біоресурсів і природокористування України!

14 червня 2024 року

  Відсьогодні службових повноважень ректора Національного університету біоресурсів і природокористування України набуває новий очільник нашого вишу – Вадим ТКАЧУК.

  Він, образно кажучи, – нашого університетського кореня. Випускник сільської школи на Житомирщині у 1985 році став студентом економічного факультету Української сільськогосподарської академії, яку нині знають у світі як Національний університет біоресурсів і природокористування України.
  Він пройшов тут практично всі кар'єрні сходинки – від заступника голови і голови профкому студентів, стажиста, аспіранта, асистента, доцента, професора, заступника проректора з навчально-виховної роботи, помічника проректора з міжнародної діяльності, начальника науково-дослідної частини і планово-фінансового відділу, проректора з навчально-науково-виробничих економічних питань, директора ННЦ міжнародної діяльності, проректора з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку до ректора НУБіП.

  Маємо небезпідставну надію, що цей практичний, науковий та педагогічний багаж має придатися Вадиму Анатолійовичу Ткачуку на цій новій посаді у сьогоднішній надскладний для України і Alma mater час.

Пресслужба
 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook