НМК готельно-ресторанна справа
НМК готельно-ресторанна справа
Обов’язкові компоненти ОПП | |||
Робочі програми | Силабуси | Електронний навчальний курс | |
Макро- і мікроекономіка | ![]() | ![]() | ![]() |
Риторика та психологія спілкування | ![]() | ![]() | ![]() |
Історія української культури | ![]() | ![]() | ![]() |
Обов’язкові компоненти ОПП за рекомендацією вченої ради університету | |||
Історія української державності | ![]() | ![]() | ![]() |
Іноземна мова (англійська) | ![]() | ![]() | ![]() |
Фізичне виховання | ![]() | ![]() | |
Безпека життєдіяльності та охорона праці | ![]() | ![]() | ![]() |
Інформаційні системи і технології | ![]() | ![]() | ![]() |
Обов’язкові компоненти ОПП | |||
Вступ до фаху | ![]() | ![]() | ![]() |
Організація туризму | ![]() | ![]() | ![]() |
Правовe регулювання галузі | ![]() | ![]() | ![]() |
Готельна справа | ![]() | ![]() | ![]() |
Ресторанна справа | ![]() | ![]() | |
Технологія продукції ресторанного господарства | ![]() | ||
Гігієна та санітарія в галузі | ![]() | ![]() | ![]() |
Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства | ![]() | ![]() | |
Технологія обслуговування в оселях сільського зеленого туризму | ![]() | ![]() | ![]() |
Економіка готелів і ресторанів | ![]() | ![]() | ![]() |
Маркетинг готельно-ресторанного бізнесу | ![]() | ||
Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу | ![]() | ![]() | ![]() |
Облік і контроль діяльності підприємств готельно-ресторанного господарства | ![]() | ![]() | ![]() |
Дизайн закладів готельно-ресторанного господарства | ![]() | ![]() | ![]() |
Інженерна та комп'ютерна графіка | ![]() | ![]() | ![]() |
Інформаційні системи і технології в готельно-ресторанному бізнесі | ![]() | ![]() | ![]() |
Барна справа і організація роботи сомельє | ![]() | ||
Проєктування закладів готельно-ресторанного господарства | ![]() | ![]() | ![]() |
Управління якістю продукції та послуг в готельно-ресторанному господарстві | ![]() | ![]() | |
Аналіз діяльності підприємств готельно-ресторанного бізнесу | ![]() | ||
Кейтеринг | ![]() | ![]() | |
Вибіркові компоненти ОПП | |||
Друга іноземна мова (німецька) | ![]() | ![]() | ![]() |
Друга іноземна мова (французька) | ![]() | ![]() | ![]() |
Організація дозвілля в підприємствах готельно-ресторанного господарства | ![]() | ![]() | ![]() |
Організація анімаційної діяльності | ![]() | ![]() | ![]() |
Етика гостинності | ![]() | ||
Технологія напоїв | ![]() | ![]() | ![]() |
Бізнес-планування діяльності закладів готельно-ресторанного господарства | ![]() | ![]() | ![]() |
Товарознавство | ![]() | ![]() | ![]() |
Міні-технології харчових виробництв | ![]() | ||
Кондитерське та пекарське мистецтво | ![]() | ||
Етнічні кухні | ![]() | ||
Сервісні технології готельно-ресторанного господарства | ![]() | ![]() | ![]() |
Комунікативний менеджмент | ![]() | ![]() | ![]() |
Стартап-менеджмент в індустрії гостинності | ![]() | ![]() | ![]() |
Міжнародний ринок готельних послуг | ![]() | ![]() | ![]() |
Маркетингові комунікації в закладах готельно-ресторанному бізнесі | ![]() | ||
Рекреологія та курортна справа | ![]() | ![]() | ![]() |
Підприємницьке право | ![]() | ![]() | ![]() |
Договірне і трудове право | ![]() | ![]() | ![]() |
Робоча програма навчальної практики для студентів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа» освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанний бізнес» | |||
Робоча програма виробничої практики для студентів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа» освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанний бізнес» | |||
Робоча програма виробничої переддипломної практики для студентів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа» освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанний бізнес» | |||