НМК готельно-ресторанна справа

 

Обов’язкові компоненти ОПП
 
Робочі програми
Силабуси
Електронний навчальний курс
Макро- і мікроекономіка
 
 
 
Риторика та психологія спілкування
Історія української культури
Обов’язкові компоненти ОПП за рекомендацією вченої ради університету
Історія української державності
 
Іноземна мова (англійська)
 
Фізичне виховання
 
Безпека життєдіяльності та охорона праці
Інформаційні системи і технології
Обов’язкові компоненти ОПП
Вступ до фаху
Організація туризму
Правовe регулювання галузі
 
Готельна справа
Ресторанна справа
Технологія продукції ресторанного  господарства
Гігієна та санітарія в галузі
Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства
Технологія  обслуговування  в  оселях сільського  зеленого  туризму
Економіка  готелів  і  ресторанів
Маркетинг  готельно-ресторанного  бізнесу
 
Менеджмент  готельно-ресторанного  бізнесу
 
Облік  і  контроль  діяльності  підприємств  готельно-ресторанного  господарства
 
Дизайн  закладів  готельно-ресторанного  господарства
Інженерна  та  комп'ютерна  графіка
Інформаційні  системи  і  технології  в  готельно-ресторанному  бізнесі
Барна  справа  і  організація  роботи  сомельє
Проєктування  закладів готельно-ресторанного  господарства
Управління  якістю  продукції  та  послуг  в  готельно-ресторанному  господарстві
Аналіз  діяльності  підприємств  готельно-ресторанного  бізнесу
Кейтеринг
 
Вибіркові  компоненти  ОПП
Друга  іноземна  мова  (німецька)
Друга  іноземна  мова  (французька)
 
Організація  дозвілля  в  підприємствах  готельно-ресторанного  господарства
Організація  анімаційної  діяльності
Етика  гостинності
Технологія  напоїв
Бізнес-планування  діяльності  закладів  готельно-ресторанного  господарства
Товарознавство
 
Міні-технології  харчових  виробництв
Кондитерське  та  пекарське  мистецтво
Етнічні  кухні
Сервісні  технології  готельно-ресторанного  господарства
Комунікативний  менеджмент
Стартап-менеджмент  в індустрії  гостинності
 
Міжнародний  ринок  готельних  послуг
Маркетингові  комунікації  в  закладах  готельно-ресторанному  бізнесі
Рекреологія  та  курортна  справа
Підприємницьке  право
Договірне  і  трудове  право
Робоча програма навчальної практики для студентів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа» освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанний бізнес»
Робоча  програма  виробничої  практики  для  студентів  першого  (бакалаврського)  рівня  вищої  освіти  за  спеціальністю  241  «Готельно-ресторанна  справа»  освітньо-професійної  програми  «Готельно-ресторанний  бізнес»
Робоча  програма  виробничої  переддипломної  практики  для  студентів  першого  (бакалаврського)  рівня  вищої  освіти  за  спеціальністю  241  «Готельно-ресторанна  справа»  освітньо-професійної  програми  «Готельно-ресторанний  бізнес»
 
Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook