Делегація НУБіП у Вроцлавському природничому університеті у рамках проєкту EU GREEN

12 червня 2024 року
  Університет постійно працює над створенням нових та посилення існуючих міжнародних зв’язків, налагодження співпраці між науковцями та управлінцями різних університетів та різних країн. Цього разу у рамках проєкту «Розробка нових міжнародних шляхів співпраці через EU GREEN консорціум 2.0.» делегація НУБіП України представлена на Кадровому тижні, що відбувається з 10 по 14 червня на базі Вроцлавського природничого університету (Wroclaw University of Environmental and Life Sciences) (Польща). Поруч із нашим університетом участь від України беруть 8 університетів України, зокрема, Університет Шевченка, Національний авіаційний університет, Дніпровський національний університет імені Олеся Гончара, Національний технічний університет «Харківський політехнічний iнститут» Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнології імені С.З. Гжицького» та інші.

  До складу делегації від НУБіП України входять: начальник планово-фінансового відділу Тетяна Костюк, заступник декана факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК Микола Ніколаєнко, в.о. завідувача кафедри технології м’ясних, рибних та морепродуктів Наталія Голембовська, доцент кафедри технології м’ясних, рибних та морепродуктів Валентина Ісраелян та старший викладач кафедри загальної екології, радіобіології та безпеки життєдіяльності Анна Сальнікова будуть брати участь у зустрічах та тренінгах щодо налагодження міжнародної співпраці в управлінні та науковій діяльності університетів.
  У рамках стажування наші колеги ознайомились із структурою університету, дізнались про можливості співпраці із консорціумом EU GREEN та відвідали Новітній центр переробки та харчових технологій Вроцлавського природничого університету (СIT Pawlowice). Новітній центр призначений для створення та апробації технологій виробництва м’ясної продукції, випікання хліба, виробництва пива, вина та сидру, та обладнана новітніми лабораторними комплексами для визначення якості та безпечності продуктів харчування.
 Загалом програма візиту передбачає насичений подіями, тренінгами та зустрічами тиждень, який дозволить познайомитися із колегами українських університетів та налагодити співпрацю із представниками інших країн Європейського союзу.
 
Доцент Валентина Ісраелян,

старший викладач Анна Сальнікова 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook