Вчена рада НУБіП України

27 травня 2015, 14:00
Корпус № 10, ауд. 228

27.05.2015 р. в 228 ауд. корп. № 10 о 14-00 год. відбудеться засідання вченої ради Національного університету біоресурсів і природокористування України.

Порядок денний:

  1. Про підсумки діяльності за місяць та поточні завдання університету. Інформує ректор університету, д.пед.н., проф. Ніколаєнко С.М.
  2. Про обрання за конкурсом на заміщення посад (таємне голосування).
  3. Про присвоєння вчених звань (таємне голосування).
  4. Наукова доповідь на тему: «Біосенсори: стан і перспективи розвитку інструментальних аналітичних засобів нового покоління». Доповідає професор кафедри молекулярної біології, мікробіології та біобезпеки, д.б.н., проф. Стародуб М.Ф.
  5. Про діяльність ВП НУБіП України «Мукачівський аграрний коледж» та реалізація законодавства про освіту і Програми розвитку університету «Голосіївська ініціатива - 2020» на 2015 рік. Доповідає директор ВП НУБіП України «Мукачівський аграрний коледж», к.е.н. Балаж Н.Й.
  6. Звіт про виконання заходів реалізації Програми розвитку університету «Голосіївська ініціатива - 2020» на 2015 рік. Доповідає директор ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження, д.т.н., проф. Козирський В.В. Співдоповідачі: начальник НДЧ, д.с-г.н., доц. Отченашко В.В., начальник навчального відділу, к.т.н., доц. Зазимко О.В., проректор з навчально-науково-виробничих питань і адміністративно-господарської діяльності, к.т.н., доц. Іщенко В.В., т.в.о. начальника ПФВ Костюк Т.О.
  7. Про рекомендації навчально-методичної ради НУБіП України. Доповідає проректор з навчальної і виховної роботи, д.е.н., проф., академік НААН України Кваша С.М.
  8. Різне.

     

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook