Запрошуємо вас взяти участь у Міжнародній науково-практичній конференції «Харчування. здоров’я. довголіття»

3 червня 2024 року
 Шановні колеги, студенти та всі, хто цікавиться власним здоров’ям!
Факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК запрошує Вас взяти участь у роботі Міжнародної науково-практичної конференції «Харчування. Здоров’я. Довголіття», яка відбудеться 05-06 червня 2024 року.
Основними тематиками конференції будуть:
  • Освіта у нутриціології/дієтології: гармонізація освітніх програм різних рівнів із європейськими стандартами освіти. Роль професійних асоціацій в освітньому процесі.
  • Профілактична нутриціологія – нові наукові дані та клінічний досвід використання моделей харчування для запобігання виникненню поширених неінфекційних та інфекційних захворювань.
  • Нутриціологія громадського харчування – досвід проведення реформ в Україні, які впливають на вибір у харчуванні.
  • Харчування, мікробіом, імунітет – роль персоніфікованої дієти у забезпеченні оптимальної композиції мікробіому із імуномодулюючим впливом.
  • Клінічне харчування у клініці внутрішньої медицини, особливості дієтотерапії захворювань різних органів і систем.
  • Харчування різних категорій населення: від дитинства до літнього віку.
  • Харчування та ментальне здоров’я.
  • Дієтичні інтервенції при метаболічних порушеннях.
ОРГАНІЗАЦІЙНИЙ КОМІТЕТ:
Олег ШВЕЦЬ, лікар-гастроентеролог, дієтолог, президент ВГО «Асоціація дієтологів України», член президії ГО «Українська гастроентерологічна асоціація», завідувач кафедри громадського здоров’я та нутриціології НУБіП України, консультант з громадського здоров'я спільних проєктів МОЗ і Світового банку, кандидат медичних наук, професор
Олександр МАРТИНЧУК, лікар-дієтолог, гастроентеролог, доцент кафедри громадського здоров’я та нутриціології НУБіП України, віцепрезидент ВГО «Асоціація дієтологів України», директор МЦ «Здорове харчування» при Українському науково-дослідному інституті харчування, кандидат медичних наук, доцент
Лариса БАЛЬ-ПРИЛИПКО, декан факультету харчових технологій та управління якістю продукції НУБіП України, академік АН вищої освіти України, доктор технічних наук, професор
 
СПІКЕРИ:
Оксана СКИТАЛІНСЬКА, лікар-дієтолог, засновник Академії Довголіття Dr. Skytalinska, віцепрезидент Асоціації дієтологів України
Галина АНОХІНА, лікар-гастроентеролог, дієтолог, професор кафедри гастроентерології, дієтології і ендоскопії НУОЗ України ім. П. Л. Шупика, заслужений лікар України, доктор медичних наук
Олег ШАДРІН, дитячий лікар-гастроентеролог, керівник відділення проблем харчування та соматичних захворювань дітей раннього віку ДУ «ІПАГ ім. акад. О. М. Лук'янової НАМН України», доктор медичних наук, професор
 
Організатори конференції:
  • Національний університет біоресурсів і природокористування України
  • ВГО «Асоціація дієтологів України»
  • ТОВ «ГК МедЕксперт»
 Впевнені, що цей захід стане майданчиком для обміну цікавими ідеями, клінічним досвідом та результатами останніх досліджень у сфері харчування та здоров'я!
 За більш детальною інформацією звертайтесь будь ласка:
E-mail: [email protected], Тел.: +380980587838, кафедра громадського здоров'я та нутриціології.
 

З повагою,
оргкомітет конференції

 
Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook