ОС Бакалавр
ОС Бакалавр
Навчальні дисципліни | Спеціальність та освітня програма, для якої читається дисципліна | Силабус | Електронний навчальний курс | Робоча програма навчальної дисципліни |
Процеси і апарати харчових виробництв | 015.37 «Професійна освіта» ОП«Професійна освіта (Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології)» | |||
Основи проектування БТ | 162 «Біотехнології та біоінженерія» ОП «Біотехнології та біоінженерія» | |||
Процеси і апарати (БВ) | 162 «Біотехнології та біоінженерія» ОП «Біотехнології та біоінженерія» | |||
Інформатика та інформаційні технології | 181 «Харчові технології» ОП «Харчові технології» | |||
Інформаційні технології в інженерних розрахунках галузі | 181 «Харчові технології» ОП «Харчові технології» | |||
Інформаційні технології в інженерних розрахунках галузі (ст) | 181 «Харчові технології» ОП «Харчові технології» | СТ | СТ | СТ |
Надійність обладнання галузі харчових виробництв (ст) | 181 «Харчові технології» ОП «Харчові технології» | СТ | СТ | СТ |
Надійність обладнання галузі харчових виробництв | 181 «Харчові технології» ОП «Харчові технології» | |||
Основи промислового будівництва у м'ясопереробній галузі | 181 «Харчові технології» ОП «Харчові технології» | |||
Основи промислового будівництва у рибо-переробній галузі | 181 «Харчові технологі» ОП «Харчові технології» | |||
Основи промислового будівництва у м'ясопереробній галузі (СТ) | 181 «Харчові технології» ОП «Харчові технології» | СТ | СТ | СТ |
Прикладна механіка | 181 «Харчові технології» ОП «Харчові технології» | |||
Прикладна механіка (СТ) | 181 «Харчові технології» ОП «Харчові технології» | СТ | СТ | СТ |
Проектування підприємств м'ясопереробної галузі | 181 «Харчові технології» ОП «Харчові технології» | |||
Проектування підприємств м'ясопереробної галузі (СТ) | 181 «Харчові технології» ОП «Харчові технології» | СТ | СТ | СТ |
Проектування підприємств рибопереробної галузі | 181 «Харчові технології» ОП «Харчові технології» | |||
Процеси і апарати харчових виробництв | 181 «Харчові технології» ОП «Харчові технології» | |||
Процеси і апарати харчових виробництв (СТ) | 181 «Харчові технології» ОП «Харчові технології» | СТ | СТ | СТ |
Технологічне обладнання галузі (частина 1) (частина 2) | 181 «Харчові технології» ОП «Харчові технології» | |||
Технологічне обладнання галузі (СТ) (частина 1) (частина 2) | 181 «Харчові технології» ОП «Харчові технології» | СТ | СТ | СТ |
Фізико-хімічні та технічні основи холодильних процесів у харчових виробництвах | 181 «Харчові технології» ОП «Харчові технології» | |||
Фізико-хімічні та технічні основи холодильних процесів у м’ясопереробній галузі | 181 «Харчові технології» ОП «Технології зберігання, консервування та переробки м’яса» | |||
Фізико-хімічні та технічні основи холодильних процесів у рибопереробній галузі | 181 «Харчові технології» ОП «Технології зберігання та переробки водних біоресурсів» | |||
Машини і обладнання для переробки сільськогосподарської продукції | 208 «Агроінженерія» ОП «Агроінженерія» | |||
Інформатика та інформаційні технології (ГЗ) | 229 «Громадське здоров’я» ОП «Нутриціологія здорового харчування» | |||
Інформаційні технології в сфері громадського здоров'я (ГЗ) | 229 «Громадське здоров’я» ОП «Нутриціологія здорового харчування» | |||
Технологічне обладнання харчової галузі (ПО) |
015.37 «Професійна освіта»
|
|
|
|