ОС Бакалавр

  
Навчальні дисципліни
Спеціальність та освітня програма, для якої читається дисципліна
 
Силабус
 Електронний навчальний курс
Робоча програма навчальної  дисципліни
 
 
Процеси і апарати харчових виробництв
 
015.37 «Професійна освіта»
ОП«Професійна освіта (Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології)»
 
 
 
 
 
 
 
 
Основи проектування БТ
 
162 «Біотехнології та біоінженерія»
ОП «Біотехнології та біоінженерія»
 
 
 
 
Процеси і апарати (БВ)
 
162 «Біотехнології та біоінженерія»
ОП «Біотехнології та біоінженерія»
 
 
 
 
Інформатика та інформаційні технології
 
 
181 «Харчові технології»
ОП «Харчові технології»
 
 
 

Інформаційні технології в інженерних розрахунках галузі

 
181 «Харчові технології»
ОП «Харчові технології»
 
 
 
 
Інформаційні технології в інженерних розрахунках галузі (ст)
 
 
181 «Харчові технології»
ОП «Харчові технології»
 
СТ
 
СТ
 
СТ
 
Надійність обладнання галузі харчових виробництв  (ст)
 
 
181 «Харчові технології»
ОП «Харчові технології»
 
 
СТ
 
СТ
 
СТ
 
Надійність обладнання галузі харчових виробництв
 
 
181 «Харчові технології»
ОП «Харчові технології»
 
   
 
 
Основи промислового будівництва у м'ясопереробній галузі
 
 
181 «Харчові технології»
ОП «Харчові технології»
 
 
 
 
 
Основи промислового будівництва у рибо-переробній галузі
 
 
181 «Харчові технологі»
ОП «Харчові технології»
 
 
 
 
 
Основи промислового будівництва у м'ясопереробній галузі (СТ)
 
 
181 «Харчові технології»
ОП «Харчові технології»
 
СТ
 
СТ
 
СТ
 
 
Прикладна механіка
 
 
181 «Харчові технології»
ОП «Харчові технології»
 
 
 
 
Прикладна механіка (СТ)
 
 
181 «Харчові технології»
ОП «Харчові технології»
 
СТ
 
 
СТ
 
 
СТ
 
 
Проектування підприємств м'ясопереробної галузі
 
 
181 «Харчові технології»
ОП «Харчові технології»
 
 
 
 
Проектування підприємств м'ясопереробної галузі (СТ)
 
 
181 «Харчові технології»
ОП «Харчові технології»
 
СТ
 
СТ
 
СТ
 
Проектування підприємств рибопереробної галузі
 
 
181 «Харчові технології»
ОП «Харчові технології»
 
 
 
 
Процеси і апарати харчових виробництв
 
 
181 «Харчові технології»
ОП «Харчові технології»
 
 
 
 
Процеси і апарати харчових виробництв (СТ)
 
 
181 «Харчові технології»
ОП «Харчові технології»
 
СТ
 
СТ
 
СТ
 
Технологічне обладнання галузі
(частина 1)
(частина 2)
 
 
181 «Харчові технології»
ОП «Харчові технології»
  
  
  
 
Технологічне обладнання галузі (СТ)
(частина 1)
(частина 2)
 
 
181 «Харчові технології»
ОП «Харчові технології»
 
СТ
   
СТ
 
СТ
 
Фізико-хімічні та технічні основи холодильних процесів у харчових виробництвах
 
 
181 «Харчові технології»
ОП «Харчові технології»
 
 
 
 
 
 
 
Фізико-хімічні та технічні основи холодильних процесів у м’ясопереробній галузі
 
 
181 «Харчові технології»
ОП «Технології зберігання, консервування та переробки м’яса»
 
 
 
 
Фізико-хімічні та технічні основи холодильних процесів у рибопереробній галузі
 
 
181 «Харчові технології»
ОП «Технології зберігання та переробки водних біоресурсів»
 
 
 
 
 
Машини і обладнання для переробки сільськогосподарської продукції
 
208 «Агроінженерія»
ОП «Агроінженерія»
 
 
 
 
 
 
 
 
Інформатика та інформаційні технології (ГЗ)
 
 
229 «Громадське здоров’я»
ОП «Нутриціологія здорового харчування»
 
 
 
 
 
Інформаційні технології в сфері громадського здоров'я (ГЗ)
 
  
229 «Громадське здоров’я»
ОП «Нутриціологія здорового харчування»
 
 
 
 
 
Технологічне обладнання харчової галузі (ПО) 

 

015.37 «Професійна освіта»
ОП«Професійна освіта (Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології)»

 

 

 

 

 
 
 
 

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook