Розширене засідання вченої ради факультету землевпорядкування: у полі зору відзначення переможців фахових олімпіад і підвищення якості освітнього й дослідницького процесів

9 червня 2024 року
  На розширеному засіданні вченої ради факультету землевпорядкування обговорено рішення Вченої ради НУБіП України від 24 квітня 2024 року «Про роботу колективу факультету землевпорядкування щодо поєднання освітнього і дослідницького процесів» й затверджено план і завдання, спрямовані на його реалізацію.

  На початку засідання відбулося нагородження переможців І туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт у галузі знань і спеціальностей, що проходив у 2023-2024 навчальному році в Національному університеті біоресурсів і природокористування України. Нагородження призерів провів заступник декана з наукової роботи, професор Іван Ковальчук. Іван Платонович, вручив переможцям дипломи від ректора Станіслава Ніколаєнка і побажав юним дослідникам творчого натхнення, нових наукових ідей та звершень. Тож зі спеціальності 193 «Геодезія та землеустрій» дипломом першого ступеня нагороджена Поліна Дідюра, другого – Катерина Михайлик та Іван Верещака, третього – Ангеліна Палій. Серед переможців 2023-2024 навчального року зі спеціальності «Економіка природокористування та охорони природи» були відзначені дипломом першого ступеня Софія Козерєва, другого – Уляна Форсюк та Андрій Кабанець, третього – Христина Василенко. 


  Декан факультету землевпорядкування Тарас Євсюков наголосив, що Вченою радою НУБіП України було прийнято рішення від 24 квітня 2024 року спрямоване на підвищення якості освітнього процесу й дослідницької діяльності колективу і представив детальний план його реалізації, який попередньо був обговорений із керівниками структурних підрозділів та гарантами освітніх програм. Таким чином, колективу у найближчий період необхідно вжити: невідкладних заходів щодо відкриття нових спеціальностей, продовжувати роботу із вдосконалення освітнього процесу, використовуючи новітні психолого-педагогічні методи, технології, геодезичні прилади й обладнання, спеціалізоване програмне забезпечення та залучаючи роботодавців і бізнес, забезпечувати контроль за якістю освітнього процесу на факультеті, дотриманням вимог стандартів вищої освіти за спеціальністю 193 «Геодезія та землеустрій» і рекомендацій роботодавців при формуванні та реалізації ocвiтнix програм, залучати до навчально-виховного процесу студентське самоврядування, дбати про збереження життя та здоров’я учасників освітнього процесу, неухильно дотримуватися правил поведінки в умовах воєнного стану в Україні у навчальному корпусі № 6, студентському гуртожитку № 4, базах практичного навчання, сконцентрувати зусилля НПП факультету землевпорядкування на постійному оновленні та актуалізації навчально-методичного забезпечення дисциплін за спеціальністю 193 «Геодезія та землеустрій», у тому числі ЕНК, підручників, навчальних посібників та методичних настанов тощо. Колектив одноголосно підтримав детальний план реалізації прийнятого рішення і завдання.

  Наступним питанням порядку денного стала доповідь заступника декана з наукової роботи Івана Ковальчука про результати інноваційної діяльності факультету землевпорядкування упродовж січня-травня 2024 року.

 

 

 

  Заступник декана з навчальної та виховної роботи Олександр Шевченко закцентував особливу увагу колективу на практичній складовій освітнього процесу у тому числі й дотриманні техніки безпеки під час проходження навчальних і виробничих практик за умов воєнного стану. Потому Олександр Вікторович доповів про результати захисту бакалаврських кваліфікаційних робіт студентами заочної форми навчання спеціальності «Геодезія та землеустрій» ОС «Бакалавр». Зокрема до захисту бакалаврських робіт було допущено вісім здобувачів, які успішно представили та захистили кваліфікаційні роботи.
  Також на засіданні вченої ради факультету землевпорядкування були розглянуті й інші питання життєдіяльності факультету.

 

  На завершення, голова профспілкової організації факультету Ольга Тихенко спільно із завідувачем кафедри геодезії та картографії Іваном Ковальчуком презентували колегам брендований одяг для здобувачів і співробітників факультету землевпорядкування.

Наталія Бавровська,
секретар вченої ради
факультету землевпорядкування

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook