Нагородили команди призерів шахового турніру присвяченого 126-річчю заснування НУБіП України

7 червня 2024 року
  Цього тижня відбувся заключний етап і, напевно, найприємніший при проведенні будь-якого турніру, а саме нагородження переможців та призерів.

  Нагадаємо, що у командному заліку третє місце із 32 пунктами командного заліку святкового шахового турніру отримала команда факультету захисту рослин, біотехнологій та екології, срібло виборола команда ВСП “Ірпінський фаховий коледж НУБіП України”, яка набрала 34 пункти рейтингу. І беззаперечним лідером турніру зі значним надбанням у 38½ пункти стала команда випускників НУБіП України.

 
 
  На церемонії нагородження шахістів був присутній проректор університету проф. Сергій Кваша. Пан проректор привітав шахістів та їхніх уболівальників з гарним виступом за шаховими дошками. Після вступного слова вручив грамоти, медалі та кубки командам призерам. Особливо відзначено команду випускників університету, котрі вдруге поспіль перемагають у турнірі, присвяченому дню заснування університету. Цьогоріч команда переможець отримувала перехідний кубок, за право володіти яким кожного року будуть змагатися команди учасники. Перехідний кубок від цього року є символом висоти, якою кожна команда хоче заволодіти і у пориві спортивного азарту та демонстрації майстерності тільки одна з команд зможе. 
 
 

  Вдячність ректорату за допомогу у проведенні святкового турніру, безмежна подяка проректору Сергію Кваші за мудрі настанови та сприянні розвитку шахового мистецтва в університеті. Вдячність Сергію Михнюку, директору ННЦ виховної роботи і соціального розвитку, за постійну підтримку в проведенні шахових турнірів в університеті.
  Варто відзначити допомогу Всеукраїнського фізкультурного-спортивного товариства "Колос" (голова Олександр МЕНДУСЬ), які надали кубки, медалі та дипломи для нагородження переможців шахового турніру з нагоди 126-річчя НУБіП України.

Із найкращими думками працюємо далі для подальшого розвитку у науковій, освітній та виховній нивах нашої країни.


Тарас Лендєл,
доцент кафедри автоматики та робототехнічних
систем ім. акад. І.І.Мартиненка,
президент спортивного клубу
“Шаховий король НУБіП України” 

 


Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook