Свядкуємо 126 річницю НУБіП із відзнакою роботи гуртка

28 травня 2024 року
НУБіП України
У межах відзначення 126-ї річниці НУБіП України в Університеті 27 травня 2024 року відбулося нагородження кращих студентів базового закладу, які продемонстрували здобутки в навчанні, мистецькій діяльності, на науковій ниві та у спорті.
  Відкрив церемонію нагородження ректор університету – Станіслав Миколайович Ніколаєнко, підкресливши вагомість події в контексті святкування 126-річчя Alma mater. Він зауважив – майбутнє країни, її благополуччя в руках найталановитішої, найрозумнішої, найнаполегливішої молоді, яка зростає в стінах НУБіП України. Вітали молодь проректор з науково-педагогічної роботи та розвитку – Сергій Миколайович Кваша, голова Первинної профспілкової організації студентів та аспірантів НУБіП України – Олексій Олегович Мельник.
 
  Окремо ректор Університету Станіслав Миколайович Ніколаєнко зауважив на необхідності як морального, так і матеріального стимулювання активної студентської молоді. Так, за поданнями директорів інститутів, деканів факультетів та Сенату студентської організації грошовими преміями до Дня Університету нагороджено 80 студентів.
 
Диплом ІІ ступеня з рук ректора університету отримала староста гуртка «Інновації та дорадництво у ветеринарно-санітарній експертизі харчових продуктів і кормів» Давиденко Альона як переможець ХІІІ «Фестивалю студентської науки – 2024»
  На завершення дійства ректорат привітала Яцишина Юлія Петрівна – студентка 4-го курсу факультету захисту рослин, біотехнологій та екології, заступниця голови Сенату студентської організації НУБіП України з зовнішніх зв’язків.
 
  Вітаємо усіх із заслуженими нагородами та дякуємо здобувачам вищої освіти за відмінне навчання, розвиток культури, творчості й мистецтва, допитливість у науковій роботі та твердість характеру у спорті!
Галабурда Марія
Керівник гуртка
доцент
Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook