Студмістечко: відбувся ІІІ чемпіонат з доджболу серед команд мешканців гуртожитків (ВІДЕО)

29 травня 2024 року
  З нагоди відзначення 126-ї річниці з дня заснування університету, на спортивному полі між гуртожитками № 10 і 11 найактивніші студенти, які мешкають в гуртожитках виборювали звання переможців Чемпіонату з доджболу.

  Гра доджбол – це розважальна та здорова активність, яка вимагає від гравців стратегії, спритності та командної роботи, у рамках якої потрібно вибивати спортивним снарядом, тобто м'ячем, гравців команди суперника. В Україну цей вид спорту зайшов декілька років тому завдяки пілотному проєкту за підтримки благодійників із США.
  У нашому університеті ідейним натхненником проведення доджболу став Сергій Кваша, проректор з науково-педагогічної роботи та розвитку, який йде нога в ногу з тенденціями і завжди пропонує цікаві заходи для покращення побуту студентства. Студентське містечко радо сприйняло таку пропозицію і активно взялись до організації і проведення гри.

  Сергій Миколайович, привітав учасників вітальною промовою, де коротко обґрунтував основну мету та завдання турніру. «В умовах агресії з боку Росії, для нашої держави формування та популяризація здорового способу життя, фізичної культури є життєвою необхідністю і вкрай важливим завданням. Цей турнір, де-факто, є частиною патріотичних заходів в рамках фізичного виховання нашої молоді» – наголосив проректор.

  Суддівство колегіально здійснювали представники кафедри фізичного виховання гуманітарно-педагогічного факультету: студенти Євгенія Кедич, Назар Пастущенко, викладач Олександр Волошин, а головною суддею було обрано студентку Дарину Марковець. Судді провели короткий інструктаж, де розповіли основні правила і нюанси гри. Далі відбулось жеребкування, під час якого було визначено порядок проведення ігор і визначено перших суперників.
  Гра була запеклою. Під час справжніх баталій на ігровому полі в кампанії друзів, гравці викладались на повну аби здобути перемогу. Проте у фінал зуміли вийти команди гуртожитків № 1 «Forest», № 3 «Леопарди», № 10 «ЕфФіт».

 

 

 

  У перерві, під час підраховування результатів і визначення переможців, глядачів тішила Валерія Тарасенко, фахівець студентського містечка із музичною композицією «Ми з України».

  Ось настав хвилюючий момент – нагородження. Олексій Мельник, голова Первинної профспілкової організації студентів і аспірантів та Сергій Михнюк, директор ННЦ виховної роботи і соціального розвитку долучились до нагородження команд-призерів. Переможці отримали кубки, пам’ятні дипломи та медалі і звісно, корисні призи.

 

 

  Перемогу у ІІІ чемпіонаті з доджболу здобула команда гуртожитку №1 «Forest», друге місце посіла команда гуртожитку № 3 «Леопарди», а третє команда гуртожитку № 10 «ЕфФіт». Окрім цінних подарунків, гравці команд-чемпіонів отримали солодкі презенти.

  Свято, приурочене до Дня народження університету вдалось на славу. Дякуємо гравцям за активну участь, вболівальникам за незабутні емоції і до зустрічі в наступному році!

 

 

Сергій Стецюк,
директор студентського містечка

Фото: Олександр Конончук
 


Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook