Навчально-методична рада затвердила каталоги навчальних планів і програм на 2024-2025 навчальний рік

29 травня 2024 року
  На початку засідання голова ради Оксана ТОНХА оголосила присутнім порядок денний та регламент, які були одноголосно затверджені членами ради.

  Першими питаннями доповідали заступники начальника навчального відділу Оксана ЗАЗИМКО та Олена КОЛЕСНІКОВА. Вони представили на розгляд та затвердження цілу низку каталогів навчальних планів та освітніх програм: «Каталог навчальних планів і програм підготовки бакалаврів на 2024-2025 н.р.» українською та англійською мовами, «Каталог навчальних планів і програм підготовки магістрів на 2024-2025 н.р.» українською та англійською мовами, «Каталог освітніх програм підготовки бакалаврів на 2024-2025 н.р.» у 3-х томах, «Каталогу освітніх програм підготовки магістрів на 2024-2025 н.р.» у 3-х томах. Також уперше розглянули каталог «Bachelor and Master Course Syllabi» англійською мовою для іноземних студентів.

  На розгляд ради було винесено «Положення про робочу програму навчальної практики у НУБіП України», яке представляв заступник начальника навчального відділу з практичної підготовки Олег БАЧИНСЬКИЙ.

  Про переоформлення в НАЗЯВО акредитаційного сертифікату за ОПП «Автоматизація, комп’ютерно-інтегровані технології та робототехніка» спеціальності 174 «Автоматизація, комп’ютерно-інтегровані технології та робототехніка» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти доповів заступник директора ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження Віталій САВЧЕНКО.

  Професор Іван КОВАЛЬЧУК представив до затвердження кандидатуру завідувача кафедри управління земельними ресурсами Ольгу ДОРОШ головою Екзаменаційної комісії зі встановлення відповідності рівня освітньої підготовки кадрів до вимог ОПП та присвоєння їм кваліфікації за ОС «Бакалавра» на 2024 рік на факультеті землевпорядкування.

  Наступна низка питань була присвячена відокремленим структурним підрозділам університету. Директор ВСП «Рівненський фаховий коледж НУБіП України» Василь ЦАРУК клопотав про розширення ліцензованого обсягу провадження освітньої діяльності за освітньо-професійним ступенем фаховий молодший бакалавр галузі знань 12 Інформаційні технології спеціальності 123 «Комп’ютерна інженерія» з ліцензованим обсягом 50 осіб. Співдоповідачем виступив начальник відділу регіонального розвитку, координації діяльності ВСП, дистанційної освіти та заочного навчання Олександр САНЧЕНКО. Зокрема, він представив на рішення ради питання про започаткування у міжкафедральних навчальних лабораторіях:

  • на базі ВСП «Рівненський фаховий коледж НУБіП України» підготовки фахівців на першому (бакалаврському рівні) за спеціальністю 073 «Менеджмент» за заочною формою здобуття освіти;
  • на базі ВСП «Немішаївський фаховий коледж НУБіП України» підготовки фахівців на першому (бакалаврському рівні) за спеціальністю 208 «Агроінженерія» за заочною формою здобуття освіти.

 

  На завершення засідання, навчально-методична рада розглянула подані рукописи навчальної літератури.

  Під час розгляду всіх питань відбувалось відкрите голосування. Всі пропозиції отримали одноголосну підтримку та прийнято рішення клопотати перед вченою радою університету щодо затвердження розглянутих на раді питань.

Дмитро КАСАТКІН,
секретар навчально-методичної ради

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook