Анна Атаманюк та Аделіна Кошіль – призери ІІ етапу Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Облік і оподаткування»

28 травня 2024 року
  На підставі Листа Державної наукової установи “Інститут модернізації змісту освіти” від 09.01.2024 №21/08-28 про проведення Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей у 2023/2024 навчальному році, Національним університетом “Чернігівська політехніка” проведений Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт зі спеціальності “Облік і оподаткування”. Конкурс проходив на базі кафедри економіки, обліку і оподаткування шляхом рецензування та оприлюднення рейтингового списку наукових конкурсних робіт (без проведення підсумкової конференції). Для участі в Конкурсу надіслано 73 наукові роботи (82 авторів).

  Національний університет біоресурсів і природокористування України був представлений науковими роботами:

  • Анни Атаманюк (студентки 3 курсу ОС «Бакалавр» спеціальності 071 «Облік і оподаткування» ОПП «Облік і аудит») на тему «Аудит системи виплат працівникам аграрних підприємств: теоретичні та методичні аспекти», науковий керівник – професор кафедри обліку та оподаткування Любов Гуцаленко;

  • Аделіни Кошіль (здобувачки ОС «Магістр» 1 року навчання спеціальності 071 «Облік і оподаткування» освітньо-професіййної програми (ОПП) «Облік і аудит») на тему «Обліково-аналітичне забезпечення обігу електронних грошей», науковий керівник – доцент кафедри обліку та оподаткування Людмила Мельянкова;

  Обидві здобувачки освітнього рівня вищої освіти стали бронзовими призерками Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Облік і оподаткування» і отримали дипломи ІІІ ступеня. Також дипломом ІІ ступеня в командному заліку нагороджено Національний університет біоресурсів і природокористування України за представлені на Всеукраїнський конкурс студентські наукові робіт зі спеціальності «Облік і оподаткування».

  Вітаємо наших здобувачок вищої освіти із яскравою перемогою! Бажаємо успіхів на шляху до самореалізації й професійного наукового визнання в сфері обліку і аудиту!
  Дякуємо за блискуче підтвердження високого рівня підготовки зі спеціальності «Облік і оподаткування» ОПП «Облік і аудит»! 
  Науковим керівникам – Любові Гуцаленко та Людмилі Мельянковій – творчої наснаги та реалізації наукових пошуків у наукових роботах талановитих здобувачів вищої освіти, які проявлятимуть себе в науково-дослідній та інноваційній діяльності кафедри обліку та оподаткування економічного факультету НУБіП України!

 

Володимир Литвиненко,
в.о. завідувача кафедри обліку та оподаткування

Наталія Кузик,
доцент кафедри обліку та оподаткування
 

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook