Студенти 3 курсу ОПП «Аналітичне і обліково-правове забезпечення бізнесу» отримали сертифікати практикуму «Обліково-аналітичне забезпечення роботи агрохолдингів», організованого стейкхолдером – компанією «Дебет Плюс»

28 травня 2024 року
  За ініціативи завідувача кафедри статистики та економічного аналізу, к.е.н., доцента Андрія Музиченка і д.е.н., професора кафедри Інни Лазаришиної у співпраці зі стейхолдером ОПП «Аналітичне і обліково-правове забезпечення бізнесу» – компанією «Дебет Плюс» на базі навчально-наукової лабораторії біоеконометрики та дейтамайнінгу проведено навчання та нагородження учасників практикуму «Обліково-аналітичне забезпечення роботи агрохолдингів». Було задіяно 20 навчальних закладів та зареєстровано 180 учасників, з яких понад 100 успішно виконали завдання та отримали сертифікати.

  Серед слухачів 18 осіб — студенти та викладачі кафедри! Кафедра пишається своїми студентами 3 курсу, що навчаються за ОПП «Аналітичне і обліково-правове забезпечення бізнесу», які змогли дійти до фінішу навчання і отримати сертифікати: Юлія Бойко, Катерина Бондаренко, Яна Герасименко, Іванна Дячук, Дарина Кравець, Крістіна Лайпольд, Денис Масло, Анна Ніколенко, Христина Попович, Ангеліна Рябченко, Олександр Сарданов, Анна Степанова, Ольга Терещенко, Дарина Шевчук, Вікторія Штакал! Впевнені, що отримані знання стануть у нагоді нашим студентам у реалізації їх кар’єрних планів.

 

    Щира вдячність нашому шановному колезі – д.е.н., професору кафедри статистики та економічного аналізу Інні Лазаришиній, модератору компанії «Дебет Плюс» за те, що він, як і весь колектив нашої кафедри, вболіває за якісну підготовку майбутніх бухгалтерів-аналітиків.

      Відео урочистості можна подивитися за посиланням https://youtu.be/uvT_bdEKAXE

 

Анатолій ШИШ,
гарант ОПП «Аналітичне і обліково-правове забезпечення бізнесу»,
доцент кафедри статистики та економічного аналізу

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook