Жіноча збірна НУБіП України з волейболу у вісімці найкращих студентських команд України

28 травня 2024 року
  З 22 по 26 травня у місті Тернопіль на базі Західноукраїнського національного університету відбувся фінальний етап ХІХ літньої Універсіади України з волейболу серед жіночих команд ЗВО.
  До фінальних змагань відібралися 8 команд, які були розділені на дві групи. До групи «А» увійшли команди: Національного університету фізичного виховання і спорту України, Національного університету біоресурсів і природокористування України, Хмельницького національного університету і збірна Волинської області. До групи «Б» потрапили команди: Західноукраїнського національного університету, Чернівецького національного університету ім. Юрія Федьковича, Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника, Національного університету "Чернігівський колегіум" імені Т.Г. Шевченка.
  Вперше жіноча збірна НУБіП України з волейболу відібралася до фінального етапу Універсіади України, до якої потрапляють лише команди, що беруть участь у найвищих лігах Чемпіонату України. Слід зазначити, що збірна НУБіП України ще молода, переважно складається із студенток першого курсу бакалаврату, але вже показала жагу до перемоги.
 
 
 
 
 
  Потрапляння до фінального етапу Універсіади є великим успіхом і стимулом до подальших тренувань. Цього року дівчата не змогли здолати своїх суперниць і у підсумку посіли восьме місце у ХІХ літній Універсіаді України з волейболу серед жіночих команд ЗВО.
  Склад жіночої збірної НУБіП України з волейболу:
  1. Анастасія Сичик (факультет ветеринарної медицини);
  2. Софія Бровченко, Софія Паніна, Уляна Пашинська, Аліна Усенко (гуманітарно-педагогічний факультет);
  3. Анастасія Шпаченко (факультет конструювання та дизайну);
  4. Анна Зленко, Катерина Андрієнко (ННІ лісового і садово-паркового господарства);
  5. Поліна Бецко (економічний факультет);
  6. Марія Ясинська (ННІ неперервної освіти і туризму).

  Вітаємо жіночу збірну НУБіП України з волейболу та її тренера асистента кафедри фізичного виховання Андрія Стороженка із досягнутим результатом і бажаємо наснаги та гучних перемог!

 
Микола КОСТЕНКО,

завідувач кафедри фізичного виховання 


Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook