План роботи гуртка


Normal
0

21

false
false
false

RU
X-NONE
X-NONE

Normal
0

21

false
false
false

RU
X-NONE
X-NONE

План-графік роботи наукового гуртка «Санітарна і харчова мікробіологія» на 2019-2020 н.р.

 

п/п

 

Заходи

Дата проведення

Місце проведення

Відповідальний

1

Ознайомлення зі структурою та правилами роботи у мікробіологічній лабораторії. Сучасне обладнання бактеріологічних лабораторій.

 

вересень 2019

Лабораторія санітарної і харчової мікробіології

ауд.117

Козловська Г.В.

2

Мікрофлора ґрунту (відбір та підготовка проб, посів на поживні середовища, оцінка результатів дослідження).

Мікрофлора води (відбір та підготовка проб, визначення колі-титру)

  жовтень

2019

Лабораторія санітарної і харчової мікробіології

ауд.117

Козловська Г.В.

3

Збудники харчових токсикозів та токсикоінфекцій. Методи бактеріологічного дослідження.

  листопад

2019

Лабораторія санітарної і харчової мікробіології

ауд.117

Козловська Г.В.

4

Визначення санітарно-гігієнічного стану приміщень (дослідження змивів).

 березень

2020

Лабораторія санітарної і харчової мікробіології

ауд.117

Козловська Г.В.

5

Мікрофлора м’яса та м’ясних продуктів.

 березень 2020

Лабораторія санітарної і харчової мікробіології

ауд.117

Козловська Г.В.

6

Мікрофлора молока та кисломолочних продуктів.

квітень

2020

Лабораторія санітарної і харчової мікробіології

ауд.117

Козловська Г.В.

7

Вивчення впливу фізичних факторів на бактерії.

квітень

2020

Лабораторія санітарної і харчової мікробіології

ауд.117

Козловська Г.В.

8

Вивчення дії на мікроорганізми дезінфікуючих засобів, що використовуються на підприємствах з переробки продуктів тваринництва.

травень

2020

Лабораторія санітарної і харчової мікробіології

ауд.117

Козловська Г.В.