Публікації


Основні публікації членів гуртка за 2015 рік

1. Овцинов І.В. "Основні технологічні показники зерна рису залежно від сорту". Матеріали 68-ої всеукраїнської наукової студентської конференції (17-18 березня 2015 р) С.82-83. (Науковий керівник Завадська О.В.);
2. Кравченко О.В. "Оцінка товарних та біохімічних показників якості коренеплодів моркви різних сортів". Матеріали 68-ої всеукраїнської наукової студентської конференції (17-18 березня 2015 р) С.168-169. (Науковий керівник Завадська О.В.);
3. Колісник Є.М. Оцінка якості бульб картоплі різних сортів, вирощених в умовах Лісостепу України / Мир науки и инноваций. – Выпуск 1 (1). Том 15. – Иваново: Научный мир, 2015. – 87 с. (24-27). ЦИТ: т115-196. (Науковий керівник Завадська О.В.);
4. Kolisnyk E.M. Effect of varietal characteristics on quality indicators of potato tubers grown in the conditions of Ukraine’s Forest-steppe / O.V. Zavadska, E.M. Kolisnyk // SWorld Journal “Scientific world”, Ivanovo, 2015. – Vol.J11509. – May, 2015. – ЦИТ: J11509-018. – P. 89-92. (Науковий керівник Завадська О.В.);
5. Kravchenko O.V. Suitability for long term storage of beetroots different varieties cultivation in the conditions of Ukraine’s Forest-steppe // O.V. Zavadska, O.V.Kravchenko / SWorld Journal “Scientific world”, Ivanovo, 2015. – Vol.J11510. – October, 2015.(Науковий керівник Завадська О.В.);
6. Чихман О.В. Товарна оцінка шишок хмелю ароматичних сортів. Матеріали 68-мої всеукраїнської наукової студентської конференції «Студенти-агробіологи – сільськогосподарському виробництву. м. Київ – НУБіП України, 2015 р. (17–18 березня). – С. 80. (Науковий керівник Бобер А.В.);
7. Милимуха Б.В. “Динаміка альфа-кислот у гранулах хмелю тип 90 залежно від умов і тривалості зберігання”. Матеріали 68-мої всеукраїнської наукової студентської конференції «Студенти-агробіологи – сільськогосподарському виробництву. м. Київ – НУБіП України, 2015 р. (17–18 березня). – С. 81. (Науковий керівник Бобер А.В.);
8. Чихман О.В. Господарсько-технологічна оцінка гірких сортів хмелю реєстрованих в Україні. // Мир науки и инноваций. – Иваново: Научный мир., 2015., Вип. 1 (1). Том 15. (Науковий керівник Бобер А.В.);
9. Chyhman О.V. Economic and technological evaluation of bitter varieties of hop which registered in Ukraine // SWorld Journal,Vol.J11509 (8) (Scientific world, Ivanovo, 2015). – May 2015. ЦИТ: J11509-016. – P. 80-85. (Науковий керівник Бобер А.В.);
10. Милимуха Б.В., Чихман О.В. Дослідження якості хмелю і хмелепродуктів, що використовуються у пивоварінні. // Науковий вісник НУБіП України. – К., 2015., – № 210. – С. 221–226. (Науковий керівник Бобер А.В.);
11. Слободенюк Л.М. Порівняльна оцінка динаміки показника «числа падання» та кислотності борошна у процесі зберігання зерна та борошна жита озимого // Сборник научных трудов SWorld – Іваново: Научный мир, 2015. – Вип. 1 (1). – Том 15.– С. 17-20. (Науковий керівник Ящук Н.О.);
12. Шамбара Ю.І. Залежність технологічних показників зерна пшениці озимої від сортових особливостей та терміну зберігання // Сборник научных трудов SWorld – Іваново: Іваново: Научный мир, 2015. – Вип. 2 (39). – Том 17 – С. 56-59. (Науковий керівник Ящук Н.О.);
13. Слободенюк Л.М. Технологічні властивості зерна жита озимого залежно від сортових особливостей та режиму зберігання // Сборник научных трудов SWorld – Іваново: Научный мир, 2015. – Вип. 2 (41). – Том 18.– С. 20-24. (Науковий керівник Ящук Н.О.);
14. Slobodyanyuk L. THE DYNAMICS OF TECHNOLOGICAL INDICATORS OF FLOUR IN DURING STORAGE OF GRAIN AND FLOUR WINTER RYE // Research Bulletin Sworld "Modern scientific research and their practical application". – Vol.J11509 – May 2015. – P.67-71. (Науковий керівник Ящук Н.О.);
15. Слободенюк Л.М. Динаміка технологічних властивостей зерна жита озимого залежно від режиму та тривалості зберігання // Тези доповідей 68-ї всеукраїнської наукової студентської конференції «Студенти агробіологи – сільськогосподарському виробництву» 17-18 березня 2015 р. – С.78. (Науковий керівник Ящук Н.О.);
16. Ніколаєць Н.В. Якість зерна жита озимого різних сортів вирощеного в умовах Лісостепу України // Тези доповідей 68-ї всеукраїнської наукової студентської конференції «Студенти агробіологи – сільськогосподарському виробництву» 17-18 березня 2015 р. – С.79. (Науковий керівник Ящук Н.О.);

Основні публікації членів гуртка за 2016 рік

1. Тритяк М.О. Зміна якості зерна пшениці озимої залежно від технології вирощування та зберігання // Тези доповідей 69-ї всеукраїнської наукової студентської конференції «Роль науки у формуванні фахівця АПК» 2-3 березня 2016 р. – С.92. (Науковий керівник Ящук Н.О.);
2. Шамбара Ю.І. Якість зерна кукурудзи залежно від технології вирощування та зберігання // Тези доповідей 69-ї всеукраїнської наукової студентської конференції «Роль науки у формуванні фахівця АПК» 2-3 березня 2016 р. – С.93. (Науковий керівник Ящук Н.О.);
3. Тарасенко М.В. Вплив режимів та термінів зберігання на якість зерна кукурудзи різних гібридів // Тези доповідей 69-ї всеукраїнської наукової студентської конференції «Роль науки у формуванні фахівця АПК» 2-3 березня 2016 р. – С.94. (Науковий керівник Ящук Н.О.);
4. Кіналь М.І. Технологічні показники зерна рису залежно від сортових особливостей, технології вирощування та зберігання // Тези доповідей 69-ї всеукраїнської наукової студентської конференції «Роль науки у формуванні фахівця АПК» 2-3 березня 2016 р. – С.94. (Науковий керівник Ящук Н.О.);
5. Плаксун Ю.М. Вплив режимів і способів зберігання на технологічні властивості зерна жита озимого // Тези доповідей 69-ї всеукраїнської наукової студентської конференції «Роль науки у формуванні фахівця АПК» 2-3 березня 2016 р. – С. 67. (Науковий керівник Подпрятов Г.І.);
6. Пугач Є.І. Технологічні властивості зерна вівса в процесі зберігання залежно від умов вирощування // Тези доповідей 69-ї всеукраїнської наукової студентської конференції «Роль науки у формуванні фахівця АПК» 2-3 березня 2016 р. – С. 69. (Науковий керівник Подпрятов Г.І.);
7. Лотовський В.В. Вміст альфа-кислот в шишках хмелю залежно від сортових особливостей і умов вегетації // Тези доповідей 69-ї всеукраїнської наукової студентської конференції «Роль науки у формуванні фахівця АПК» 2-3 березня 2016 р. – С.70. (Науковий керівник Бобер А.В.);
8. Бондаренко Т.В. особливості зберігання кукурудзи на зерно // Тези доповідей 69-ї всеукраїнської наукової студентської конференції «Роль науки у формуванні фахівця АПК» 2-3 березня 2016 р. – С.74. (Науковий керівник Гунько С.М.);
9. Грабовенко В.В. Якість зерна кукурудзи різних гібридів, вирощеного в умовах ТОВ “Агрофірма “Колос” Київської області Сквирського району. // Тези доповідей 69-ї всеукраїнської наукової студентської конференції «Роль науки у формуванні фахівця АПК» 2-3 березня 2016 р. – С. 80. (Науковий керівник Завадська О.В.)
10. Мельник М.В. Технологічні властивості зерна гречки, вирощеної в умовах Лісостепу України // Тези доповідей 69-ї всеукраїнської наукової студентської конференції «Роль науки у формуванні фахівця АПК» 2-3 березня 2016 р. – С. 83. (Науковий керівник Завгородній В.М.)

11.

Bober А.V., Lotovskyy V.V. Formation of contents polyphenols in hop cones depending on the varietal characteristics and growing season terms // SWorld Journal Issue j116 (10), Vol.09 (Scientific world, Ivanovo, 2016). – May, 2016.

12.

Zavads’ka, O. Kravchenko O. The quality and suitability for storage carrots hybrids cultivation in the conditions of Ukraine’s forest-steppe //SWorld Journal “Scientific world”, Ivanovo, 2016. – Vol.J116 (10). – May, 2016.

13.

Zavadska O., Hrabovenko V. The quality of fresh and dried onions (allium cepa) different varieties // SWorld Journal “Scientific world”, Ivanovo, 2016. – Vol.J117 (10). –October, 2016.

14.

Zavadska O.V., Kolisnyk E.M. Variability of biochemical parameters in potato tubers during long term storage // SWorld Journal “Scientific world”, Ivanovo, 2016. – Vol.J117 (10). – October, 2016.

15.

Yashchuk N., Shambara J. Quality of maize grain of hybrids different groups of ripening grown in a northern forest steppe // SWorld Journal. – Issue j116 (10). – Vol. 09. – May 2016. – Scientific world, Ivanovo, 2016.

16.

Yаshсhuk N., Trityаk M. Quality of barley for brewing different parties and their compliance with the requirements of standard // SWorld Journal. – Issue j117 (11). – Vol. 09. – October 2016. – Scientific world, Ivanovo, 2016.

17.

Yаshсhuk N., Shambara J. Dynamics of physical indicators grain of corn depending on how harvesting and postharvest handling // SWorld Journal. – Issue j117 (11). – Vol. 09. – October 2016. – Scientific world, Ivanovo, 2016.

18.

Gun'ko S.M., Trynchuk O.A., Golovina S.V. Improvement of technological methods production fermented products on the base mushrooms of oyster pleurotus and vegetables // SWorldJournal, Issue j116 (10), Vol.10 (Scientific world, Ivanovo, 2016) .

19.

Бобер А.В., Проценко Л.В. Технологічна оцінка пивоварних якостей ароматичних і гірких сортів хмелю та продуктів його переробки // Науковий вісник НУБіП України.

20.

Бобер А.В., Милимуха Б.В. Исследование качества гранул хмеля тип 90 ароматических и горьких сортов украинской селекции // Вестник государственного университета имени Шакарима. – Казахстан., 2016., – № 2 (74). Т.2.

21.

Бобер А.В., Милимуха Б.В. Изменение содержания и состава горьких веществ в процес се гранулирования хмеля // Вестник государственного университета имени Шакарима. – Казахстан., 2016., – № 2 (74). Т.1.

22.

Бобер А.В., Пашковська Я.І. Технологічна оцінка якості шишок та гранул хмелю для пивоваріння // Мир науки и инноваций. – Иваново: Научный мир., 2016., Вип. 1 (3). Том 3.

23.

Бобер А.В., Лотовський В.В. Вміст альфа-кислот в шишках хмелю залежно від сортових особливостей і умов вегетації // Научный взгляд в будущее. – Одесса: Куприенко С.В., 2016., Вип. 2 (2). Том 12.

24.

Бобер А.В., Лотовський В.В. Вміст ефірної олії в шишках хмелю залежно від сортових особливостей і умов вегетації // Научные труды SWorld. – Выпуск 2 (43). Том 6. – Иваново: Научный мир, 2016.

25.

Бобер А.В., Лотовський В.В. Вміст поліфенолів в шишках хмелю залежно від сортових особливостей і умов вегетації // Научные труды SWorld. – Выпуск 2 (43). Том 6. – Иваново: Научный мир, 2016.

26.

Н.А. Ящук, М.О. Тритяк Изменение хлебопекарных свойств при хранении зерна пшеницы озимой разного качества // Вестник государственного университета имени Шакарима. – Казахстан., 2016., – № 2 (74). Т.2.

27.

Н.А. Ящук, М.О. Тритяк Вплив способу та терміну зберігання на здатність до проростання зерна ячменю ярого різних партій якості // Научные труды SWorld. – Выпуск 2(43). Том 6. – Иваново: Научный мир, 2016.

28.

Н.О. Ящук, Л.М. Слободенюк Загальна хлібопекарська оцінка зерна жита озимого різних сортів під час зберігання // Научные труды SWorld. – Выпуск 3(44). Том 7. – Иваново: Научный мир, 2016.

29.

Г.І. Подпрятов, Н.О. Ящук, М.В. Тарасенко Вплив способів збирання та післязбиральної доробки на вміст домішок у зерновій масі кукурудзи // Научные труды SWorld. – Выпуск 3(44). Том 7. – Иваново: Научный мир, 2016.

30.

Гунько С.Н., Братащук О.С. Влияние длительности и условий хранения на качественные измененения клейковиного комплекса зерна пшеницы озимой // Вестник государственного университета имени Шакарима. – Казахстан., 2016., – № 2 (74). Т.1.


Основні публікації членів гуртка за 2017 рік

1. Шамбара Ю.І. Вплив факторів вирощування та тривалості зберігання на посівні показники зерна пшениці озимої // Тези доповідей 70-ї всеукраїнської наукової студентської конференції «Студенти-агробіологи - сільськогосподарському виробництву» 22-23 березня 2017 р. (Науковий керівник Ящук Н.О.);

2.

Ковальчук Н.В. Вплив фізичних способів обробки на рівень зараженості зерна пшениці комірним довгоносиком // Тези доповідей 70-ї всеукраїнської наукової студентської конференції «Студенти-агробіологи - сільськогосподарському виробництву» 22-23 березня 2017 р. (Науковий керівник Ящук Н.О.);

3.

Коваль В.С. Вплив сортових особливостей та режимів зберігання на технологічні показники зерна пшениці озимої // Тези доповідей 70-ї всеукраїнської наукової студентської конференції «Студенти-агробіологи - сільськогосподарському виробництву» 22-23 березня 2017 р. (Науковий керівник Подпрятов Г.І.);

4.

Пугач Є.І. Технологічні властивості зерна вівса в процесі зберігання залежно від умов вирощування // Тези доповідей 70-ї всеукраїнської наукової студентської конференції «Студенти-агробіологи - сільськогосподарському виробництву» 22-23 березня 2017 р. (Науковий керівник Подпрятов Г.І.);

5.

Гусинський Д.В. Зміна технологічних показників зерна сої під час його зберігання // Тези доповідей 70-ї всеукраїнської наукової студентської конференції «Студенти-агробіологи - сільськогосподарському виробництву» 22-23 березня 2017 р. (Науковий керівник Подпрятов Г.І.);

6.

Бученко Р.В. Вплив режимів та способів зберігання на технологічні показники зерна пшениці озимої// Тези доповідей 70-ї всеукраїнської наукової студентської конференції «Студенти-агробіологи - сільськогосподарському виробництву» 22-23 березня 2017 р. (Науковий керівник Подпрятов Г.І.);

7.

Попович С.Ю. Якість зерна кукурудзи в залежності від умов зберігання // Тези доповідей 70-ї всеукраїнської наукової студентської конференції «Студенти-агробіологи - сільськогосподарському виробництву» 22-23 березня 2017 р. (Науковий керівник Подпрятов Г.І.);

8.

Царук І.В. Якісні покaзники зeрнa сої, вирощеної за різних елементів технології у процесі зберігання // Тези доповідей 70-ї всеукраїнської наукової студентської конференції «Студенти-агробіологи - сільськогосподарському виробництву» 22-23 березня 2017 р. (Науковий керівник Завгородній В.М.)

9.

Іванюк В.Я. Пiдбiр сoртименту кaртoплi, вирoщенoї в умoвaх полісся, для тривaлoгo зберiгaння // Тези доповідей 70-ї всеукраїнської наукової студентської конференції «Студенти-агробіологи - сільськогосподарському виробництву» 22-23 березня 2017 р. (Науковий керівник Завгородній В.М.)

10.

Романюк Д.В. Якісні показники зерна ячменю пивоварного різних сортів в умовах тривалого зберігання // Тези доповідей 70-ї всеукраїнської наукової студентської конференції «Студенти-агробіологи - сільськогосподарському виробництву» 22-23 березня 2017 р. (Науковий керівник Завгородній В.М.)

11.

Онищенко Г.П. Якість насіння сої різних сортів, вирощених в умовах ТОВ «БАУЕР» Малинського району, Житомирської області // Тези доповідей 70-ї всеукраїнської наукової студентської конференції «Студенти-агробіологи - сільськогосподарському виробництву» 22-23 березня 2017 р. (Науковий керівник Бобер А.В.);

12.

Данюк Ю.С. Якість зерна ячменю різних сортів вирощених в умовах ННЦ «Інститут землеробства НААН»// Тези доповідей 70-ї всеукраїнської наукової студентської конференції «Студенти-агробіологи - сільськогосподарському виробництву» 22-23 березня 2017 р. (Науковий керівник Бобер А.В.);

13.

Пархомук Я.Р. Дослідження яблук різних сортів на їх придатність до переробки// Тези доповідей 70-ї всеукраїнської наукової студентської конференції «Студенти-агробіологи - сільськогосподарському виробництву» 22-23 березня 2017 р. (Науковий керівник Гунько С.М.);

14.

Грабовенко В.В. Якість коренеплодів пастернаку різних сортів, вирощених в умовах Лісостепу України// Тези доповідей 70-ї всеукраїнської наукової студентської конференції «Студенти-агробіологи - сільськогосподарському виробництву» 22-23 березня 2017 р. (Науковий керівник Завадська О.В.)

15.

Рабчевський М.А. Вміст основних біохімічних показників у коренеплодах моркви різних сортів та гібридів, вирощених в умовах Лісостепу України // Тези доповідей 70-ї всеукраїнської наукової студентської конференції «Студенти-агробіологи - сільськогосподарському виробництву» 22-23 березня 2017 р. (Науковий керівник Завадська О.В.)

16.

Румак Ю.В. Технологічні властивості зерна пшениці озимої різних сортів // Тези доповідей 70-ї всеукраїнської наукової студентської конференції «Студенти-агробіологи - сільськогосподарському виробництву» 22-23 березня 2017 р. (Науковий керівник Завадська О.В.)

17.

Лобас Н.О. Якість зерна кукурудзи, вирощеної в умовах ТОВ «БЕТЕК» Новоград-Волинського району Житомирської області // Тези доповідей 70-ї всеукраїнської наукової студентської конференції «Студенти-агробіологи - сільськогосподарському виробництву» 22-23 березня 2017 р. (Науковий керівник Завадська О.В.)

18. Дорофєєв М.В. Зміна технологічних властивостей зерна кукурудзи в процесі зберігання// Тези доповідей 70-ї всеукраїнської наукової студентської конференції «Студенти-агробіологи - сільськогосподарському виробництву» 22-23 березня 2017 р. (Науковий керівник Насіковський В.А..)