Свідомий вибір професії – запорука успіху

21 травня 2024 року
  21 травня 2024 року для знайомства з університетом на запрошення ректора Станіслава Ніколаєнка та за ініціативи Світлани Пилипишин, Бориса Павлюка та Юрія Садварі – директорів фахових коледжів університету завітали цьогорічні випускники Бережанського, Заліщицького та Мукачівського фахових коледжів.

  Випускники вже зробили свідомий вибір коли вступали до коледжу, а тепер переконавшись у правильності вибору професії прийняли рішення продовжити навчання в НУБіП України.
  Відділом регіонального розвитку, координації діяльності ВСП, дистанційної освіти і заочного навчання було розроблено цікаву програму. Зокрема, за підтримки проректорів Вадима Ткачука, Оксани Тонхи та Валерія Іщенка було організовано трансфер гостей із залізничного вокзалу, створенні прекрасні умови перебування в університеті та смачне харчування.
  Розпочала знайомство з гостями університетська студентська організація в своєму IQ просторі. Захопливі конкурси та квести, знайомство між студентами та цікава екскурсійна програма, а це лише початок!

  Офіційну презентацію розпочала проректор Оксана Тонха, яка презентували університет, розповіла про переваги навчання.

  З особливостями вступної компанії 2024 ознайомив Олексій Соломка, який наголосив на необхідності подачі результатів НМТ при вступі після коледжу. Роботу кафедри військової підготовки презентував Ігор Радіонов, заступник начальника навчального відділу університету з підготовки офіцерів запасу, а студентську організацію рекламувала невгамовна Софія Вернидуб. Захопила гостей неперевершена концертна програма, яку презентували Ірина Майданюк та Роман Рудий разом із кафедрою культурології, а «Карі очі» у виконанні Гуань Чжень Ян викликала справжні овації гостей.

 

 

 

 

  Спільно з директором ННЦ виховної роботи і соціального розвитку Сергієм Михнюком були розроблені та організовані піші маршрути, під час екскурсії якими гості ознайомилися зі всіма «перлинами» університету.
  Цікаві програми було організовано безпосередньо на факультетах та ННІ, де випускники поринули у свою майбутню професію.

  Завершальним етапом, стала захоплююча екскурсія випускників по м. Київ, яку організував гуманітарно-педагогічний факультет на чолі з Інною Савицькою.

  Загалом до університету завітало понад 90 випускників коледжів – майбутніх ветеринарів, електриків, механіків, економістів, айтішників, екологів.
  Окрема подяка за організацію – Богдану Дубасу, Олександру Сливі, Руслану Кононенку, Олексію Мельнику.

  Спільна профорієнтаційна робота – шлях до успішної вступної компанії!

Олександр САНЧЕНКО,
начальник відділу регіонального розвитку,
координації діяльності ВСП, дистанційної
освіти та заочного навчання

 


Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook