Засідання педагогічної ради у ВСП «Мукачівський фаховий коледж НУБіП України»

1 травня 2024 року

30  квітня 2024 року у ВСП «Мукачівський фаховий коледж НУБІП України» під головуванням  директора  Юрія Садварі відбулось  чергове  засідання педагогічної ради.

Згідно з порядком денним, робоче засідання розпочав керівник закладу – Юрій Юрійович. У виступі проаналізував роботу педагогічного колективу та адміністрації впродовж березня-квітня поточного року та закцентував на першочергових завданнях, які колектив повинен виконати до завершення навчального року. Юрій Юрійович зауважив, що за вказаний період у коледжі організовано і проведено значну кількість  навчальних та позаавдиторних заходів. Це виїзні практичні заняття, бінарні заняття, заняття-екскурсії, круглі столи, освітньо-просвітницькі, літературно-мистецькі години тощо. Особливу увагу звернув на  науково-практичні конференції, більшість з яких  заслуговують на високу  оцінку.

Юрій  Садварі наголосив на подальшій роботі колективу, яка повинна бути спрямована на залучення здобувачів освіти до роботи у наукових гуртках з метою покращення розвитку особистості та їх комунікативних здібностей, зазначив про ефективність співпраці з роботодавцями, розширення зв’язків з ними та якісне проведення навчальних занять.

Відповідальний секретар приймальної комісії Олександр Застулка ознайомив членів педради зі змінами до Правил прийому на навчання  у військовий час, зокрема з основними правилами та принципами, яких мають дотримуватися заклади освіти під час зарахування нових студентів.

Про організацію та ступінь готовності здобувачів освіти до складання НМТ у 2024 році доповіла Наталія Сабов – координатор з питань щодо реєстрації та проходження НМТ.

Наталія Кепенач – завідувач навчально-методичного кабінету довела до відома членів педагогічної ради інформацію про підсумки атестації педагогічних працівників у 2024 році, наголосила, що кожен викладач повинен відповідально ставитися до проходження атестації,  формувати свої атестаційні справи упродовж усього атестаційного періоду відповідно до Положення про атестацію педагогічних працівників.  Окрім того, ознайомила присутніх з Єдиною атестаційною системою – платформою для цифровізації атестаційного процесу, її  можливостями та перевагами.

На засіданні педагогічної ради було обговорено та схвалено освітньо-професійні програми та навчальні плани в розрізі всіх спеціальностей.

Підбиваючи підсумки, директор коледжу Юрій Садварі наголосив, що проведення аналізу роботи адміністрації та всього колективу, обговорення освітніх програм, виокремлення перспективних питань на найближчий час, прийняття відповідних рішень дає можливість знаходити шляхи поліпшення якості освітнього процесу, сприяє підвищенню рейтингу  навчального закладу та скеровує колектив на плідну роботу.

                                                                       Секретар педагогічної ради

 

 

 


Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook