Профорієнтаційна робота зі школярами в розпалі: онлайн-бесіда «Доступ до професії юриста»

29 квітня 2024 року

В електронному просторі, де віртуальні зустрічі стають все більш звичними, співробітниці кафедри теорії та історії держави і права, Анна Мельник та Світлана Авраменко, влаштували захід, який привернув увагу молоді – онлайн-бесіда "Доступ до професії юриста".

 

Учасники заходу з різних куточків країни з'єдналися у віртуальному просторі, щоб дізнатися більше про професію юриста. Анна Мельник та Світлана Авраменко, як досвідчені фахівці у галузі права, поділилися своїми знаннями, досвідом та порадами щодо навчання та кар'єри в цій сфері.

 

Під час заходу обговорювалися різні аспекти професії юриста, від підготовки до вступу до університету до важливих навичок, які потрібні для успішної кар'єри. Учасники мали змогу задати свої запитання та отримати відповіді від практикуючих юристів.

 

Захід завершився успішно, залишивши за собою враження задоволеності та бажання шукати подальші можливості для розвитку.  Робота, проведена співробітницями кафедри теорії та історії держави і права, показала, що вони готові допомогти молоді зробити перший крок на шляху до майбутньої професійної кар'єри.



Анна Мельник та Світлана Авраменко,

кафедра теорії та історії держави і права

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook