Магістри-дослідники звітують: ціль досягнута!

24 квітня 2024 року

Ми продовжуємо вдосконалюватись як допитливі дослідники, котрі прагнуть знати, розуміти, вміти, пізнавати, діяти! Звітуємо – поставлена ціль досягнута!
Магістри гуманітарно-педагогічного факультету кафедри управління та освітніх технологій спеціальності 073 «Менеджмент» ОПП і ОНП «Управління навчальним закладом» доєднались до Міжнародного семінару на тему «Практикум з методології дослідження», який розпочав свою роботу 17 лютого 2024 року.

Семінар, під керівництвом директора і засновника AKG Global Support Services (OPC) Private Limited (Індія) Аміта Кумара Гоеля та під керівництвом Навчально-реабілітаційного закладу вищої освіти «Кам'янець-Подільський державний інститут», протягом семи тижнів об’єднував  мотивованих до наукового розвитку однодумців.

Такими є викладачі кафедри управління та освітніх технологій професори Наталія Гречаник та Ірина Шумілова разом з магістрантами першого року навчання Миколою Гришковим, Дмитром Лобачевським, Дмитром Кобишевим, Олександром Демченком, Юлією Геттою, Луїзою Стрельцовою, Аліною Сидоренко.

Участь управлінців-дослідників разом із 50-ма учасниками семінару з різних країн світу (Індія, Україна, Таїланд та Бангладеш) дозволила зануритись у філософську природу сучасних досліджень, зокрема усвідомити взаємозумовленість методології, планування, організації та здійснення дослідницьких проєктів відповідно до означеної мети і скорельованим цілям дослідження.

Тож сім тижнів цікавого навчання позаду, а ми сертифіковані! Віримо і дякуємо ЗСУ за можливість рухатись вперед! Все буде Україна!

Далі буде!

Наталія Гречаник,
керівник наукового гуртка «Магістр-дослідник»

 
 
 
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook