Подяка найкращому кураторові й дума про майбутнє

14 квітня 2024, 14:01

 Сьогодні доктор філологічних наук, професор кафедри журналістики та мовної комунікації Степаненко Микола Іванович підсумував пройдений шлях разом зі своїми вихованцями, студентами 1 курсу спеціальності «Журналістика», які мають, з об’єктивно-суб’єктивних забаганок долі (!!!), найкращого куратора в особі відомого мовознавця.

Він толерантно й спонукально вияскравив помітні результати нашої старанної праці в рідному університету, що рельєфно відобразилося на рівні наших інтелектуальних здібностей, – авжеж, у кращий бік,– а також окреслив майбутні плани щодо осягнення духовної царини видатного письменника й журналіста Олеся Гончара.

Завдяки ініціативі Миколи Івановича та нашій спразі до знань ми продовжимо доповнювати й розширювати свій досвід у сфері культури, роль якої важко переоцінити в роботі сучасного журналіста. Саме вона визначає наші наступні кроки в подоланні невігластва, байдужості та порожнечі, на яку ми натрапляємо в суспільстві. Ця плідна співпраця з нашим куратором, безперечно, принесе ще більше бажаних плодів, які врешті-решт відіграють визначальну роль у нашому майбутньому.

Дякуємо мудрому наставникові, працюймо сумлінно, бо ж наші майбутні успіхи в наших сучасних руках!

 

Дмитро Земляной,
студент 1 курсу спеціальності «Журналістика»
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook